SY LEE: Once upon a time I was a...

VIDEO: Gallapremiere på ‘Suicide Squad’! A freakin’ awesome movie!

image

Hey Honeybees! “It feels so good to be bad…” Jeg elsker, når jokeren siger det i filmen. I går var jeg blevet inviteret af Warner Bros til deres fantastiske gallapremiere på den nye awesome movie ‘Suicide Squad‘ i CineMaxx IMAX i Fisketorvet. Filmen havde gallapremiere i USA nogle dage før Danmark, og den har allerede indtjent 100.000 millioner dollars! Vildt! Der er ikke så meget at sige, end den er freakin’ awesome!!!

“Why so serious?!” var temaet til mit røde løber makeup look. Jeg tænker, at jeg altid er fin på den røde løber, så jeg fik lyst til at lege lidt med mit makeup look og tage noget afslappet tøj og sko på. Man kan roligt sige, at Jokeren (som jeg prøver at ligne lidt) har et twist af mig haha… Net t-shirt, shiny bukser og Nike shoes er langt fra den Joker, som man kender fra filmene, men som I kan se mine selfies på #Snapchat: SyLeeStarlight nederst i indlægget, blev mit spontane makeup-look ret fedt, der tog maks 10 minutter at lave. Min allerbedste ven, Rune (som I måske genkender fra Fristet, sæson 1) var min +1 i går, og jeg tænkte nemlig, at det var lige noget for ham. Han er nemlig lidt af en DC Comic nørd, at jeg fik meget kendskab til mange DC Comic skurker pga. de mange film, som vi har set sammen.

Filmen Suicide Squad er en film, som I skal se, hvis I elsker at se DC Comics superhelte og superskurke fra bl.a. Batman og Superman. I den her film handler det så om superskurkene, der bliver et suicide squad, der skal hjælpe menneskeden med at redde verden sammen som et team! Tjek traileren ud nederst i mit indlæg, så forstår I, hvorfor I skal tage ind og se den! Især med 3D IMAX briller og få en fed oplevelse i CineMaxx! Suicide Squad har premiere i dag, så hvis I vil se en god film i biografen, er det netop den!

image

imageimage

 

SE TRAILEREN: 

Kort om filmen:

It feels good to be bad … Saml et hold af verdens mest farlige, fængslede superskurke. Giv dem det mest kraftfulde arsenal af våben som regeringen råder over, og send dem ud på en mission for at besejre en mystisk og uovervindelig modstander. Det er præcis, hvad den amerikanske efterretningsofficer Amanda Waller har gjort. Hun har samlet en hemmelig gruppe af forskellige udskudte fængslede personer, som intet har at tabe. Men da de indser, at de ikke er blevet udvalgt til at lykkes, men udvalgt til at få skylden, når de uundgåeligt taber, skal Suicide Squad beslutte, om de står sammen og kæmper til sidste bloddråbe, eller om hver mand må kæmpe for sig selv?

Director:

David Ayer

Writer:

David Ayer

Stars:

Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie

suicide
*Last night I was invited to the gala premier of the new awesome movie Suicide Squad. Damn this movie is freakin’ awesome. If you like DC Comics, then you definitely have to see this movie in the cinema with 3D! I invited my bestfriend Rune with me because he is a DC Comic geek, so that is why I know a little about the bad guys in the movie. I decided to dress up as my favorite bad guy! Can you see who?! There is still a twist of Sy Lee with net shirt, shiny pants and Nike shoes. Not like a the original figure at all but the makeup that I made was pretty good! Btw Check the trailer, so you will know why I like the movie.
Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Once upon a time I was a...