SY LEE: Asiatisk mad på 'Chun Bo' og Gallapremiere i aften!❤️

VIDEO: Gallapremiere på ‘Captain Fantastic’! An amazing storytelling!❤️

image

Hey Honeybees! Gallapremieren på ‘Captain Fantastic‘ i går var intet mindre end fantastisk, og jeg blev fuldstændig starstruck på Hollywoodstjernen, Viggo Mortensen, at jeg ikke kunne lade være med at bede om et selfie, som endte på Ekstrabladet (se artiklen: HER) lige efter filmen. Inden gallapremieren på den nye storslående film (hvis I har fulgt med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight), kunne I se, at jeg havde foodporn på en af mine yndlingsrestuaranter Chun Bo på Åboulevard 27 i Frederiksberg. Når jeg savner mine forældres mad, tager jeg altid herhen – a big craving for autentisk og lækker asiatisk mad i går. Chun Bo kan varmt anbefales! Jeg spiste med tre skønne venner, Patricia, Stefanie og Maria, men Stefanie skulle akut på sygehuset lige da vi skulle sætte os og spise, og hendes mor tog direkte til sygehuset, for hendes knæ røg af led i restaurant! Forfærdeligt! Vi alle mistede appetitten, for vi manglede Stefanie, for hun skulle også til gallapremieren, men hun insisterede på, at vi skulle tage videre. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hende. Min ven, Søren Juliussen, som jeg havde inviteret som min ledsager, var også på vej mod Kbh og kommer lang vejs fra, så det hele var noget rod, for jeg ville være der for hende, men hendes mor skyndte sig mod sygehuset! Thank God!

Udover den uheldige episode var gallapremieren Captain Fantastic Dagmar Teatret fantastisk, og der var sørget for lækker pindemad, masser af drikkelse som fx Ginger Beer, som jeg var ret vild med og sunde snacks under filmen som Raw Bite nødde- og frugtbarbar og nødder fra Anyday Nuts, som jeg er kæmpe fan af! Perfekt til et fitness-freak som mig. Dagmar Teatret er et hyggeligt sted, og jeg kan varmt anbefale Jer at tage i biografen der. God stemning og hyggelige omgivelser. Stedet var packed med A-kendisser med nogle af de største inden for den danske A-liste, så jeg var dybt beæret over at få lov til at deltage i går. Udover Viggo Mortensen, hvor jeg fik et selfie med ham (nederst i indlægget), var filminstruktøren, Matt Ross, der også. En nydelig flot mand, som jeg kender faktisk til pga. alle de oscar shows, jeg har set og han holdt lige en lille tale inden filmen med Viggo. Filmen er tankevækkende og har en unik storytelling. En synsvinkel på livet, som jeg har aldrig rigtig tænkt over. Den fik mig til at grine og en del øjeblikke hvor jeg blev trist. Jeg synes, at den efterlader en med en masse gode tanker over livet. Den er bestemt værd at se og hele castet er amazing! Se traileren nederst i indlægget! Her er de få billeder, som jeg fik taget i går:

image

image

Ekstrabladet: Her giver Viggo sig til til at tage en selfie sammen med den danske reality-kendis Sy Lee . (Foto: Jonas Olufson)

image

BT.dk: Sy Lee & Søren Juliussen (foto: Nils Meilvang)

image

image

imageimage

Jeg har en fræk tøjfase for tiden, som jeg ikke kan komme væk fra haha… Jeg driller! Jeg har en mandlig bodystocking på, og ja de findes! De er bare lige mig for tiden, og de passer mig perfekt, for så har jeg en god undskyldning for at vise lidt hud, som jeg elsker. Just being me!

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Se traileren på Captain Fantastic:

Kort om filmen:
Langt inde i en skov isoleret fra civilisationen bor en hengiven og meget anderledes far med sine seks børn. Ben (Viggo Mortensen) har dedikeret sit liv til ét formål: at sikre at hans børn bliver til nogle ekstraordinære voksne mennesker. Men da en tragedie rammer familien, er de nødt til at forlade det paradis, de selv har skabt, og bevæge sig ind i en ukendt verden. En verden, der udfordrer Bens ide om, hvad det vil sige at være forælder og dermed sætter spørgsmålstegn ved alt det, børnene hidtil har lært.

Instruktør: Matt Ross

Medv.: Viggo Mortensen, Frank Langella, Kathryn Hahn, Steve Zahn, Missi Pyle, George MacKay, Samantha Isler, Annalise Basso

Presse: EkstrabladetTV (HER) & BT (HER)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Asiatisk mad på 'Chun Bo' og Gallapremiere i aften!❤️