SY LEE: Koupe Protein Is inderholder Valleprotein-isolat! Den bedste valleprotein på markedet!

SY LEE: Tivoli Garden! We are kids all over again!❤️

image

Hey Honeybees! Den her uge byder meget på hygge! Dog skal arbejdet også passes, men der bliver skåret ned på det, da venner fra USA og Australien er på besøg pga. familiebryllup i min familie. Jeg kan desværre ikke blogge flere gange om dagen i den her uge, da jeg har meget at se til. En presset uge med alt for mange planer på 1 dag, MEN det er skønt at se dem igen! I forgårs var der dømt sushi på WabiWabi med dem alle sammen. Jeg udvælger desværre kun nogle få billeder i indlægget ellers bliver det alt for langt. Ellers kan I som regel følge med i det meste i min hverdag på mit #Snapchat: SyLeeStarlight. De er alle sammen min brors og mine venner, der er på besøg, så vi tog allerede ud og festede på en tirsdag haha… Gudskelov de er på besøg her i KBH, for det er nok den eneste by i DK, hvor der er liv i byen på en tirsdag haha… Vi fik fyret den maks af. Min første bytur nogensinde på en tirsdag. Oh lord!

Jeg har været så træt disse dage, for der sker konstant noget. Jeg har nærmest leget turister med mine venner fra udlandet efter arbejde, MEN jeg nyder det og deres selskab. Mine fødder er døde. De får meget at se i København, og vi fik endda god streetfood på Papirøen, som jeg elsker at hænge ud, når der er godt vejr. Og selvfølgelig skulle vi i Tivoli efter Papirøen, og her kom vores indre legebarn frem. Vi havde turpas alle sammen, og vi skulle bare prøve det meste. Jeg tror, at jeg er ved at blive for gammel til de vilde karruseller, for jeg var nærmest ved at brække mig flere gange. Min allerbedste ven Rune tog også med, da han kender min veninde fra Californien, da ham og jeg tog en 3 mdr. rejse sammen i USA for to år siden. Damn vi havde det alle sammen så sjovt. Jeg føler, at mit hoved snurrer stadig rundt! Der bliver også et hurtigt smut til Fyn en enkel dag for at fejre min mors fødselsdag og så er det tilbage til KBH igen og vise mine venner fra udlandet lidt rundt IGEN! Jeg er træt, men jeg glæder mig allerede igen! De skal party med Sy Lee stil her i weekenden, inden vi alle skal til familiebryllup! Her er få billeder fra mit Snapchat – Tilføj: KLIK HER.

image

Efter en vild bytur på en freaking tirsdag skulle vi have junkfood. Damn det er længe siden jeg har proppet mig med så noget. Mine venner fra USA og Australien er fascineret over de mange cykler i DK haha… I love it!

image

Vi udforsker Nyhavn, Papirøen og får skudt en masse turist-billeder. Her nyder Rune og jeg streetfood på Papirøen med vennerne.

image

Det var sjovt at være barn igen for en dag i Tivoli med turpas. Jeg blev svimmel hver eneste karrusel tur.

image

*This week is pretty tight so I can not blog so much as I want to. Friends from USA and Australia are visting. My mom’s b’day so I need to get back to my hometown. A family wedding and so on. So many stuff to do beside taking caring of my work too but I am enjoying every moment of it and it is so good to see my good friends again. My friends actually like Copenhagen eventhough I think there is not much to see. But we went also to Tivoli Garden and I was a kid all over again. We had so much fun and I was so exhausted in the end. I can not wait to celebrate my mom too and the family wedding and just do a lot of fun stuff with my friends this week. Especially party like a rockstar haha… I will update you guys soon! 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Koupe Protein Is inderholder Valleprotein-isolat! Den bedste valleprotein på markedet!