SY LEE: I don't give a f**k what the world thinks!

SY LEE: The Body Shop – 5 nye Superfood – ansigtsmasker! I love it!

cats2

Hey Honeybees! Disse 5 lækre nyheder kommer snart i alle The Body Shop butikkerne i landet. Jeg har afprøvet alle 5 nyheder fra The Body Shop nu, og jeg er seriøst dybt forelsket i dem alle sammen. Deres 5 nye Superfood ansigtsmasker er lavet af 100% vegetariske ingredienser. Deres Himalayan Charcoal, British Rose og Amazonian Acai masker er endda 100% veganske. Du kan nu få ansigtsmasker, som du kan komme på huden med god samvittighed, der er god og skånsom for din hud og de er lavet med hensyn på miljøet samt du er fri for unødvendige kemikalier. Det bedste ved disse ansigtsmasker er, at de virker 100% og de er 100% naturlige lige akkurat, som jeg kan lide det! Jeg går nemlig meget op i, hvad jeg kommer i ansigtet, og hvis man går op i, hvad skønhedsprodukter indeholder som mig selv, kan jeg varmt anbefale dem her. Jeg føler mig fornyet ved anvendelsen af hver ansigtsmaske, og de kan kombineres med hinanden på et ansigt på samme tid. Da jeg fx har tendens til at have fedtet hud ved T-zonen, kommer jeg den ansigtsmaske til fedtet hud på det område, og jeg har også meget tør hud omkring mine kinder og mund, så kommer jeg den fugtgivende maske på området på samme tid og jeg lader den virke. Der er også en maske for mere ensartet hudtone og mod træthed og urenheder etc.

Jeg vil lige hurtigt fortælle Jer beauty lovers derude som mig selv om disse 5 lækre nyheder fra The Body Shop, som I burde holde øje med i den her måned. I kan blive en sand mester i multi-masking med disse 5 ansigtsmasker. Jeg viser Jer en guide meget snart og uddyber meget nærmere, hvad de enkelte Superfood ansigtsmasker kan gøre for din hud. Nu tester jeg på livet løst, og jeg må sandelig sige, at The Body Shop har lavet nogle af de bedste ansigtsmasker på markedet. I am in love with all 5:

  • Amazonian Acai Energising Radiance Mask
  • Ethiopian Deep Nourishing Mask
  • British Rose Fresh Plumping Mask
  • Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask
  • Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask

Kommer snart i butikkerne! Køb dem – KLIK HER!

DSC07529 DSC07530

*The Body Shop will launch these 5 Superfood facial masks soon in all stores. I have tried all 5 and I must say I am in love with them. All of them are 100% vegetarian ingrediens and they all have different benefits for your skin. You can combine them together on your face at the same time. They work on my skin and I can see improvements. It is very important to me what I put on my face. These are 100% pure vegans and they make results on your skin. I highly recommend you to keep an eye for the 5 new products. I will make a guideline soon how I use them on my blog for you guys.*

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: I don't give a f**k what the world thinks!