SY LEE: Justin Bieber flasher sin penis igen! New Hollywood Trend?!

SY LEE: Once upon a time I was a…

image

Hey Honeybees! Wow, en ny uge er startet med et brag! Jeg skulle nå en masse i dag, og jeg har sagt ja til at være med i en stor og meget spændende billedserie, som jeg glæder mig til at vise Jer, når den er engang done! Jeg var til fotoshoot i dag, og det var så hyggeligt. Det tog seriøst knap 5 minutter, og vi fik mit skud! Jeg ved, at jeg er meget nem at arbejde med foran kameraet, men jeg havde ikke regnet med efter et par enkelte skud, så fik vi faktisk de billeder, der skulle bruges! I kan nemlig se det meste fra settet/serien på mit #Snapchat: SyLeeStarlight fra i dag, hvis det er. I morgen står den på en masse klienter, PR-arbejde og event, så jeg får en ret hektisk dag i morgen. I weekenden har der også været mange planer. Jeg har hygget mig så meget i weekenden, at en friweekend er virkelig tiltrængt, men den ender sikkert med masser af planer. I fredags var jeg til min skønne veninde, Joanna Nga, reception og åbning af hendes nye hud-klinik, Desire Skincare, på Godthåbsvej i Frederiksberg. En lækker klinik med mange beauty treatments og lækre omgivelser. Om aften holdt jeg fest ved mig selv og jeg fik hygget med min veninde Björk Paulse en del, for vi hyggede igen lørdag, hvor vi tog på natklubben HIVE, da min ven stod for festen med masser af sushi til gæsterne. Her nyder jeg lækker sushi og drinks bl.a. med min ven Nicklas Starcke. Jeg elsker at feste på Hive, og jeg har festet en del på natklubben Arch Cph på det seneste, så det var skønt at feste igen på Hive. Altid god musik og god stemning og medarbejderne er så søde. A must-party place!

Her ser I min veninde Joanna Nga i hendes nye klinik. Hold kæft vi er stolte af hende! Min bardomsveninde Uyen Divasia og jeg tog afsted sammen til reception. Jeg ved ikke, hvad der sker for mine outfits for tiden. Jeg kører enten et afslappet look eller totalt slutty look. Hver gang jeg har et slutty outfit på, tænker jeg på sangen: Once upon a time, I was a hoe… Kender I den?! Hvis ikke skal I høre den haha… Grineren! Jeg mener det ikke bogstaveligt med mig selv, MEN mht. mine outfits for tiden… HAHA… Jeg elsker at vise hud, og det er som om, der bliver mindre og mindre af tøj. Jeg må lige styre mig… Det kan jeg se på det nederste billede! HAHA… Jeg vil lige ønske Jer en skøn aften!

image

My sweethearts… Joanna, Uyen, Björk… and a hoe…

image

*This new week started out pretty awesome. I had a photoshoot and you can see a lot of it from my day on snapchat! Or else I will share when everything is done! I had a lovely weekend guys! I had so many plans. I attended my friends new skin clinic, Desire Skincare, and I party two days and I am wondering my I am wearing so slutty clothes lately haha… By looking at my clothes, it reminds me of this song below! I need to get out of this slutty period. I am not slutty. It is just my clothes! Trust me… Well tomorrow I have a lot of work, PR-work and a red carpet event which I am looking forward to! 

Damn I love this song… Once upon a time, not long ago, I was a HOE… HAHA…

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Justin Bieber flasher sin penis igen! New Hollywood Trend?!