VIDEO: Gallapremiere på 'Suicide Squad'! A freakin' awesome movie!

SY LEE: Mit livs største beslutning indtil videre…

Photo credit: Daniel Hollister

Photo credit: Daniel Hollister

Honeybees… Jeg har noget stort og personligt at fortælle Jer, for I vil måske undre Jer over det, når jeg engang poster ting og sager fra processen. Jeg har haft denne følelse, siden jeg var en teenager. Jeg har altid vidst, at det var det, som jeg ville i livet, men jeg tænkte, at det ALDRIG kunne lade sig gøre uden en “soulmate”. Jeg har holdt det skjult for mine forældre det sidste halve år, men jeg fortalte dem alt for 3 uger siden. Jeg har nemlig besluttet mig for at kæmpe med at få et barn på egen hånd. Jeg vil gerne være en alenefar inden for nogle år, og jeg kan fortælle Jer, at det ikke bliver på den naturlige måde. Jeg har nemlig undersøgt alle mine muligheder og tænkt mig grundigt igennem i et halvt år. Jeg ved, at jeg bliver verdens bedste far! Jeg vil ikke gå i detaljer, men det har allerede været en hård kamp hertil, og vi er ikke engang gået i gang! Min advokat og jeg har talt alt igennem, så jeg har taget den beslutning, at jeg tager til asien og ser tingene an. Kvinden, der skal bære mit barn, skal være den “rette”, og der er mange ting, der kan gå galt, så derfor SKAL processen i gang. Jeg vil gerne sikre mig, at intet kan gå galt, og derfor starter jeg allerede nu, hvis jeg skal have mit eget barn inden for nogle år…

Jeg kan ikke lade være med at holde tårerne tilbage nu, hvis man spørger mig, hvad min største drøm er i livet… Jeg drømmer om en familie… Kærlighed… En ægtefælle og et barn… Den drøm ligger så fjernt fra mig, at jeg ved, at det aldrig kommer til at ske. Jeg har aldrig haft held med kærligheden og drømmescenariet er klart at finde kærligheden, at blive gift og få et barn sammen. Jeg har altid ønsket mig børn, faktisk 3 børn, hvis det kunne lade sig gøre. Jeg kan ikke vente på den “eneste ene” kommer og er klar til mig og få et barn sammen. Jeg ved ikke, om det her kommer nogensinde til at lykkes, men jeg håber på at blive en alenefar… Wish me luck… Ps. jeg opdaterer nok processen undervejs…

*I can not hold my tears back when people ask me about what is my biggest dream… It is to have my own family.. Find my soulmate and start my own family. I can not wait for my “soulmate” to come. I have kept this a secret but I have decided to have my own child. I am going to be a single father. I want my own child within a couple of years. It is not going to be an easy process so that is why I am starting now. I am going to Asia and my lawyer and I have talked everything through… I will update you when I know more. Wish me luck…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Gallapremiere på 'Suicide Squad'! A freakin' awesome movie!