SY LEE: Turn on your TV! Du skal se med her! Kom så Danmark!

SY LEE: Men’ Fashion – My Colorful Summer Outfit!❤️

collage

DSC06860eDSC06855e DSC06832e DSC06833ee


| 1. H&M – T-shirt med tryk: HER | 2. Skinny Jeans Cut Out: HER (similar) | 3. All Star Converse Sko: HER | 4. S.lemaire Watch – Danish Guld/Hvid: HER |


Hey Honeybees! Jeg håber, at I er kommet godt ind i den nye uge! Jeg har det skønt, og jeg har nydt weekenden i fulde drag med dejlige venner hver eneste dag! Nu er det tilbage til arbejde, og jeg kan ikke vente med at få fri i dag, så jeg kan træne og mødes med en skøn veninde, hvor vi skal ud og spise lækker mad! Da det er snart Copenhagen Fashion Week fra den 10. til den 12. august, hvor der bliver en masse lækre events og showrooms, vil jeg blogge lidt om min mode op til og under modeugen, da jeg skal til en del af det. Der sker så meget på de få dage, at det bliver umuligt at nå alt! Jeg har udvalgt de få events, som jeg vil se og være med til, og jeg blogger selvfølgelig om mine outfits undervejs til Jer, så I kan få lidt inspirationer.

Det er sommer, og det betyder masser af farver for mig mht. tøj. Jeg elsker sort og hvid, men man skal ikke være bange for at gå med farver. Med de rette prints kan du ikke gå alt i byen, hvis du vil være lidt trendy og hipster. Jeg er begyndt at elske at gå med t-shirts med tryk på igen, og jeg har kombineret den her med et par superfede hullede og lyseblå jeans, just the way I like it! Totally edgy og sexy! Converse med farver er et hit os mig til casual outfits. Jeg forstår ikke drenge, der altid render rundt i sorte eller hvide Converse, men Converse i farver er så fede til farverige outfits. Da jeg har en del farver på, dæmper jeg altid ned for accessories for at undgå et rodet look. Et enkelt ur eller armbånd til outfittet er perfekt i mine øjne, så er der også mere fokus på et farverigt tøjsæt. Bring them colors back!

Jeg må løbe igen, da jeg skal arbejde! I morgen står den på røde løber event, og nu hvor det er sommer og jeg har mere tid til disse slags events, så glæder jeg mig til at dresse up! Jeg stresser over, hvad jeg skal finde ud af, hvad jeg skal have på. Råt look eller frækt sexet look… I ved, at jeg kan finde på hvad som helst! Haha.. Jeg vil ønske Jer alle sammen en skøn dag og god start på ugen!

*I hope you guys had a lovely weekend. I enjoyed with friends every day. It is Copenhagen Fashion Week pretty soon and during this time I have lot of evetns to attend but it is difficult for me to attend all of them. I will share outfit inspirations during this fashion week and hopefully it will give you some inspirations. I like color and it is summer so bring them colors back guys. I like prints lately and color shoes. Tomorrow I have a red carpet event and I do not know if I should be trendy or really sexy. You guys know now that I can surprise. I wish you guys a lovely day!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Turn on your TV! Du skal se med her! Kom så Danmark!