SY LEE: See the 1st result from today's photoshoot!❤️

VIDEO: Gallapremiere på ‘Bad Moms’ – A must-see movie!

image

Godmorgen Honeybees! I går blev jeg underholdt på højt plan, at der skete en mini ulykke under filmen! I går aftes skyndte jeg mig lige efter mit fotoshoot i Tisvildeleje (btw se allerførste resultat: HER!) til en lækker middag og spise ‘pho’ (vietnamesisk nationalret) sammen med min kusine Maya på restaurant ‘Ha Noi’ på Vesterport, inden hun skulle ud og rejse, og derefter tog jeg direkte til en gallapremiere på den nye storslående film ‘Bad Moms‘ med de lækreste skuespillerinde på Imperial i København. Jeg inviterede min veninde Joanna med og vi havde det så skægt sammen! Biografen Imperial er klart en af mine topfavoritter, hvis jeg skal i biografen i Kbh. Salen er kæmpe med en dejlig stor skærm, sådan som jeg kan lide det.

Hvis I lægger mærke til det, så spammer jeg ikke min Facebook og Instagram længere med diverse mange billeder hver dag, da det kan blive for meget, og jeg vil heller ikke have, at jeg skal bruge alle mine sociale medier konstant. For 1 år siden gik det op for mig at være tilstede og nyde øjeblikket og bruge mine sociale medier så lidt som muligt – og løsningen var mit #SnapChat: SyLeeStarlight, hvor jeg kan vise Jer små videoklip og billeder på stedet og så kunne jeg lægge min telefon væk og nyde øjeblikket. Ellers kommer jeg nogle enkelte billeder på bloggen som i dag, så I kan få et indblik i, hvad jeg fx har lavet. Her er nogle enkelte billeder ud af mange fra gallapremieren på Bad Moms i går, og jeg kan varmt anbefale den!

image image

Filmen ‘Bad Moms’ er hylende morsom, at jeg grinte utallige gange under filmen! På et tidspunkt kom jeg til at grinte så meget, at jeg slog til min venindes cocktail, og der røg drinks udover os haha… Jeg kunne ikke styre mig! Så sjovt var den! De tre hovedroller er så sjove sammen på hver sin måde og de tilsammen laver og siger de sjoveste ting! I bliver nødt til at se traileren her nederst i indlægget, så forstår I, hvad jeg mener!

image

Mit outfit var stilet, men stadig et touch af mig. Jeg valgte en elegant habitjakke med de flotte udskæringer med kinakrave, som jeg er ret vild med for tiden fra Zara. En t-shirt fra Mads Nørgaard, som er en af mine yndlingsmærker, hvis I lægger mærke til det. Designbukserne er fra Moss Copenhagen og skoene er fra Asos. Jeg valgte at gøre det simpelt, da mine palietter bukser var nok i sig selv, så det blev et stort guld ur, modellen Gold Big Guy fra S.lemaire.

image image

Alle kan se ‘Bad Moms’, som får premiere i alle biograferne i dag!

Som de fleste moderne mødre tager Amy sig mere af børnene end sig selv. Hendes liv er perfekt: et lykkeligt ægteskab, velbegavede børn, et smukt hjem og 365 gode hårdage om året. Hun bager til skolens kagesalg og er med i samtlige bestyrelser på skolen, alt imens hun holder sin egen karriere hen. Selvfølgelig får hun det hele til at se nemt ud, men under overfladen er Amy ved at nå bristepunktet – stresset, overengageret og fuldstændig udmattet! Dødtræt af det hele slår Amy sig sammen med to andre mødre, som også er kørt træt i forpligtelserne, og nu kræver de drukture, frihed og selvforkælelse. Uheldigvis kommer trekløveret på tværs af den altid korrekte Gwendolyn og hendes evigt dedikerede klike af speltmødre!

Medvirkende:
Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Appelgate, Jada Pinkett-Smith, Kathryn Hahn

Instruktør:
Jon Lucas og Scott Moore

SE TRAILEREN:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: See the 1st result from today's photoshoot!❤️