SY LEE: Beautiful Summer Tan! It's just like Ibiza!

VIDEO: Gallapremiere af ‘Virgin Mountain’ på Grand Teatret. An amazing movie! ❤️

image

Hey honeybees! Jeg håber, at I har det skønt! Jeg har haft to vidunderlige dage i træk! Nu tog jeg ikke til en gallapremiere i lørdags, da jeg blev forhindret, og derfor tog jeg til denne her. I går var jeg inviteret til gallapremiere af den fantastiske og rørende film, ‘Virgin Mountain’, i Grand Teatret ind i København. Jeg tog min skønne veninde, Lucy, med som ledsager, og vi hyggede så meget. I dag stod den på arbejde, teaterforestilling og lækker mad, som alle kan følge med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight, men kommer på bloggen i morgen.

I går var det en fantastisk gallapremiere, for filmen var tankevækkende og smuk. Dens handling er så smuk. I starten var jeg skeptisk, da den er på islandsk, men lad dig ikke narre af sproget, for det er en stærk historie. Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer, for I skal se den selv, men den handler om, at hovedpersonen er anderledes og skiller sig fra mængden, og vi som mennesker har tendens til at dømme andre på overfladen. Husk, at vi alle bærer en historie for for sig, og vi er i bund og grund kun mennesker, og vi har alle samme drøm – nemlig at være lykkelig og blive elsket og føle sig elsket. Der er meget mere i historien, men hovedpersonen har en stærk rolle, og da han stod ind i salen og modtog sin takketale sammen med hele castet, blev jeg sgu rørt. Han spillede hans rolle så stærk, og jeg kan kun sige, at jeg er dybt rørt, at der faktisk findes mennesker derude, der lever som ham i filmen…. Tusind tak til Dagur for en smuk og rørende film og de fantastiske skuespiller:

Director: Dagur Kári
Cast:
Gunnar Jónsson
Ilmur Kristjánsdóttir
Sigurjón Kjartansson
Franziska Una Dagsdóttir
Margrét Helga Jóhannsdóttir
Arnar Jónsson
Thórir Saemundsson
Ari Matthíasson
Fridrik Fridriksson
Ingunn Jensdóttir

(indlægget fortsætter)

image

Jeg blev interviewet og filmet af den danske presse ved den røde løber. Her skulle vi snakke om, hvad jeg skal lave til sommer, og her fortalte jeg om min Ibiza tur til august og min gamle Ibiza for 3 år siden, hvor mange der havde prøvet at score mig haha… Jeg lavede lige den asiatiske håndtegn haha… So Asian! I can’t believe I did that Asian hand sign on the red carpet haha…

What I wear: Jeg valgte at være ret simpel ved at være black on black. Overdelen er eget design. Bukser fra Zara. Sko fra Ahler. Ur fra S.lemaire. Pretty simple. Jeg havde lyst til at være afslappet.

(indlægget fortsætter)

image image image

Der var sørget for lækker pindemad til alle gæsterne og vin og andre lækre drikkelse. Jeg var speciel vild med de nye juice med brus fra Sanpellegrino. Jeg er fan! Så lækre! Alt i alt var det en hyggelig gallapremiere i Grand Teatret, som jeg kan varmt anbefale med min dejlige veninde. Filmen skal ses, for den er tankevækkende og GOD! Se traileren af Virgin Mountain her:

*I had two amazing days now. I was invited to the galla premier of the amazing movie Virgin Mountain. Today I had a lovely dinner and we went to theatre which I will blog about tomorrow unless you have been following on my Snapchat: SyLeeStarlight. Yesterday at the galla premiere, I have invited my lovely friend, Lucy and we had so much fun. The movie was beautiful and it made you think a lot about life. I highly recommend this movie. Watch the trailer right here:


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Beautiful Summer Tan! It's just like Ibiza!