SY LEE: Får du 600 gram frugt og grønt om dagen? Summer Healthy Lifestyle <3

VIDEO: EN ‘NORMAL’ & ‘SEPHORA’ HAUL TIL JER! ❤️

normal haul 3

God aften honeybees! Dagen har været lang for mig med en masse arbejde og møder, og nu er jeg så træt! Jeg skal faktisk til at smutte igen, for jeg vil have mig en god omgang cardio i træningscentret, inden de lukker. Ja, I ved, at jeg er lidt af et fitness freak hehe… I går kunne jeg ikke sove tidligt, så jeg fik lige lyst til at lave en HAUL-video til Jer på min YouTube kanal: Sy Lee (Official), hvor jeg fremviser nogle af mine køb fra butikken, Normal og Sephora, og disse ting er jeg bare så glad for! Se videoen: HER!

*Good evening honeybees! It has been a long day for me. I could not sleep early last night so I made a Haul Video for my YouTube Channel. I have bought some beauty stuff from the store Normal and Sephora. See the video below. Remember to subscribe my channel because I have great stuff is coming up! Subscribe: HERE!


Husk at abonnere min kanal – KLIK HER.Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Får du 600 gram frugt og grønt om dagen? Summer Healthy Lifestyle <3