VIDEO: EN 'NORMAL' & 'SEPHORA' HAUL TIL JER! ❤️

SY LEE: My Summer Street Style! ❤️

Untitled


1. S.lemaire Frederikshavn Watch: HERE | 2. S.lemaire Danish Design Bracelet: HERE | 3. Lakers Shirt: HERE | 4. Nike Shoes: HERE | 5. Ripped Jeans (similar): HERE |


Hey honeybees! Jeg håber, at I har det skønt! Jeg sidder her og gør mig klar, for jeg skal have en lækker “Madonna-behandling” aka. Infusion behandling her tidlig om morgen hos Healux-Klinikken, da jeg skal til en røde løber event i aften, hvor der kommer en masse kendte. Ja, i den verden handler det om at se godt ud. Da der altid tages pressebilleder på den røde løber, er det yderst vigtigt for mig at se godt ud, og en Infusion behandling laver altså mirakler. Det er en nålefri behandling, hvor der skydes en masse strøm i huden, hvor oxygenet får serummet til at trænge dybt ind i huden, og dermed ser man frisk og opstrammet ud øjeblik. Dog varer virkningen 1-2 dage fra folk til folk. Det er en perfekt røde løber behandling for de fleste kendte. Jeg har dog ikke haft botox og restylane ENDNU, så denne Madonna kur er perfekt til mig lige nu og her., Jeg skal nok blogge mere om selve behandling med før- og efterbillede snarest, hvis I vil vide mere om den. Jeg glæder mig til lidt selvforkælelse (selvom det gør mega nas på mig!), og en lækker morgentræning og så skal der arbejdes! I aften skal jeg have lækker aftensmad med min babe og så står den på røde løber event, som jeg deler engang dagen efter, ellers kan I følge min dag næsten 24/7 på #Snapchat: SyLeeStarlight <3 Jeg har lovet Jer, at der kommer skiftevis beauty, fashion og fitness indlæg, selvom beauty fylder meget på min blog, MEN det laver vi lidt om på, da I spørger ret ofte om mine outfits. Kan I have en skøn dag!

*Today I am having a Madonna face treatment which is called Infusion at the clinique Healux-Klinikken. I am attending a red carpet event tonight and there will be tons of celebrities. I need to look good for the press photos as usual. Later I am having a good morning workout and then I have to work. Tonight I will be having a lovely dinner and attending a red carpet event which I will post about the day after. Or else you can follow my day on Snapchat. Have a good one!


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: EN 'NORMAL' & 'SEPHORA' HAUL TIL JER! ❤️