SY LEE: Jeg føler mig fri... F**k min ekskæreste...

SY LEE: My Fav Beauties at the moment!❤️

Untitled

Hey Honeybees! Jeg håber, at I nyder det gode vejr, der er fremme for tiden! Man kan ikke andet end at blive sommerglad! Jeg nyder det for vildt. Det har stået på udendørstræning, tanning, løbetur ved vandet etc. I går nød jeg udsigten udover midten af byen på Illums Rooftop, som jeg vil blogge om på et senere tidspunkt. Lige nu for tiden arbejder jeg stadigvæk meget samt jeg prøver at finde tid til mine skønne venner, men det kan være svært til tider. Det er også vigtigt at huske at pleje sig selv trods alt det arbejde, og I ved jo, at jeg er lidt af et ekstremt beauty- fitness freak, så jeg tænker, at det er på tide og dele mine yndlings beauty produkter for tiden. Jeg kan godt lide at skifte efter en periode, men der er også nogle bestemte ting, der hænger ved. Her er mine yndlings makeup produkter for tiden, som jeg anvender:

  1. Benefit The Porefessional Primer: HERE – Jeg elsker seriøst dette makeup-mærke, Benefit – San Francisco. Et must-have for makeup-lovers! Den er perfekt til mig her om sommeren! Alle mine porer bliver nærmest gone, og den fedtede T-zone, som jeg tendens får om sommeren pga. heden forsvinder! Lifesaver!
  2. Estée Lauder, Double Wear Stay-In Place Makeup Foundation: HERE – Jeg forguder Estée Lauder, og jeg ejer så meget af det mærke. Et makeup-mærke, som jeg ikke kan undvære. Denne foundation giver mig det flawless skin, og den holder seriøst all day long. Den var stadig flot intakt efter en lang arbejdsdag på 10 timer! Jeg har farven True Beige.
  3. Sephora Bright Future Gel Concealer: HERE – Denne concealer er virkelig pigmenteret og lysreflekterende. Den udvisker dine mørkerander og lyser ens øjne op. Jeg er totalt vild med den, og den er ikke særlig dyr ift. mine andre concealer. My fav concealer i øjeblikket, da jeg kan godt lide det overdrevet lyst under øjnene for tiden.
  4. BelláPierre Cosmetics Compact Mineral Foundation: HERE – Denne kompakt foundation pudder kan anvendes alene som en foundation ved at gøre din makeup-svampe våd og den dækker din hud som en foundation, ellers bruger jeg den som pudder til hele ansigtet efter påføringen af min foundation, for dækkeevnen er i top, hvis du går efter et fejlfri look som mig selv. Det kan jeg nemlig lide for tiden. Jeg har farven Nutmeg.
  5. Sleek Precious Metals Highlighting Palette: HERE – Jeg er obssesed med highlighter, og I ved, at jeg har efterhånden blogget om mine yndlings, men den her kommet på listen. Alle farverne er så smukke, og de er swatched på hånden, som fremgår på billedet. De er så smukke og jeg er virkelig forelsket i dem alle sammen. Highlighter giver en smuk glød til huden og jeg synes, at det er smukt her om sommeren især aften makeup.
  6. MAC Cosmetics Extended Play Lash Mascara: HERE – Denne luksuriøse og let mascara giver mig flotte vipper til hverdagen. Den er nem at arbejde med og mine vipper ser ikke overdrevet fake ud, og det er det look, som jeg kan lide nu her for tiden. Jeg holder pause fra de dramatiske false look.
  7. Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lipgloss: HERE – Jeg har farven Naked i denne lipgloss, og den er så smuk og vil passe til enhver læber. Den holder faktisk mine læber fugtige, for nogle lipgloss giver shine, men gør faktisk mine læber tørre i løbet af kort tid. Jeg er ret vild med den her og jeg har altid godt kunne lide shiny og fugtige læber.

*I hope you guys are enjoying the beautiful weather these days! I have! During the sumer I use different makeup products. I do tend like to switch my products out after a period and some item still sticks along. I use many beauty brands and these right here are my favorite beauty products at the moment to give me this summer, flawless and glowing look. 

Stay tuned og Subscribe kanalen! Husk! Like & Subscribe min Beauty YouTube kanal – KLIK HER.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg føler mig fri... F**k min ekskæreste...