VIDEO: Gallapremiere af 'Virgin Mountain' på Grand Teatret. An amazing movie! ❤️

SY LEE: Lip Gloss Pleasure by Tromborg Professionel Makeup! ❤️

Hey honeybees! Jeg håber, at I har det skønt! Jeg har det fantastisk! En masse PR blog-arbejde i vente udover mit fitness-arbejde. Trods min “ferie” har jeg stadig en masse arbejde. Jeg bliver faktisk rastløs, hvis jeg ikke laver et eller andet, så meningen med nedskæring på mit fitness-arbejde hjælper heller ikke, for der dukker altid noget andet op, men jeg klager ikke! Jeg nyder det!

I ved jo, at jeg er lidt af et beauty- og fitness freak, og jeg elsker adskillelige skønhedsmærker. Jeg har nu haft denne skønhed to gange, og jeg er ret vild med den. Ja, jeg som fyr bruger lip gloss til tider, og det er der ikke noget galt i. Jeg bruger lip gloss især om aften, hvis jeg skal ud. Det kommer selvfølgelig også an på, hvilket outfit jeg har på. Jeg er dybt forelsket i Tromborg Professionel Makeup Copenhagen for tiden især i denne Lip Gloss Pleasure! Den ligger så flot på læberne og giver en mild farve og shiny effekt, og det kan jeg lide samt der er 4 farver i en palet. Perfekt til mig! Se lige farverne på mine billeder! I love it!

(indlægget fortsætter)

image imageimageFoto: www.sylee.dk

Tromborg Professional Makeup Copenhagen forhandles bl.a. hos Matas.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Gallapremiere af 'Virgin Mountain' på Grand Teatret. An amazing movie! ❤️