VIDEO: Are you guys ready for a huge makeover?!❤️

SY LEE: Jeg føler mig fri… F**k min ekskæreste…

image

Foto: BT.dk

God aften Honeybees! Jeg har aldrig følt mig så fri som her til aften! Jeg har lyst til at skrige f**kin’ højt ud over det hele, så hele universet kan høre mig!!!

Jeg er fri……!!! F**k min ekskæreste!!! Jeg har aldrig delt noget som helst fra mit kærlighedsliv nogensinde ud på de sociale medier eller talt om det til pressen… Jeg har haft et f**kin’ turbulent kærlighedsliv, der er lige til at lave en serie på med 10 sæsoner som serien ‘Frends’!!! Ikke engang en film er nok!!!

Jeg har været i et forhold i mange mange år. Ja, I tænker nok, gad vide hvem det kan være. Det er også irrelevant mu. Jeg har haft det lorte forhold on and off. I mellem tiden har andre f**kin’ hjerteknuser været forbi mig, fordi jeg troede, at de var måske bedre end min eks… Det var alle sammen ens…

Det sjoveste ved det hele er, at de er alle sammen danske kendisser – danske kendte og svage vatpikke, kan man kalde dem.

Efter mange års turbulent kærlighedsliv med røvhul(ler), har jeg endelig givet slip på ALT fra fortiden, som unødvendige negative energi fra såkaldte overfladiske venner og den skide ekskæreste, der kun har voldt mig migræne!!!

Her til aften har jeg valgt at SLETTE alle former for relationer på de sociale medier, og for nogen er det måske ikke en big deal, MEN det er det for mig! Jeg skal ikke længere glo på vatpikkens “falske” crap for omverdenen, der er til for at bevise noget over for sig selv og OMVERDENEN.

Jeg har fundet mig selv i dag, og jeg ved, hvad jeg vil have hos en kæreste – nemlig anerkendelse over for omverdenen. Jeg vil ikke gemmes væk og holdes hen. Kender I nogen, der er et forhold, men kæresten ikke tør at stå frem? Et slags hemmeligt forhold. Been there, done that! Aint gonna happen no more… Jeg er GULD VÆRD, og min kæreste skal være STOLT at have en som mig i sit liv! Får jeg ikke anerkendelse, kan man f**k off ellers skyder jeg dem væk med min 007 pistol. I feel free tonight! Lige et udbrud her kl. 22.27 om aften! I needed it…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Are you guys ready for a huge makeover?!❤️