SY LEE: Nej tak til rynker omkring øjnene! EmerginC Eyelight Serum <3

SY LEE: From Fashion-Divo to Sports Model!

image

Hey honeybees! Guess who is back! Jeg er tilbage i København! Et dejligt kort visit på Fyn, hvor jeg skulle tage mig af nogle business ærinder samt besøge min dejlige familie. Derudover var jeg til et fantastisk fotoshoot med Hollister Photography i Odense. Jeg havde fotoshoot i torsdags, og jeg kom hjem torsdag aften og tog direkte på den asiatiske restaurant ‘Chun Bo‘, som er en af mine yndlingsrestauranter i Kbh! Her samlede jeg med mine dejlige venner! Ja, jeg havde sultet mig selv nærmest ihjel pga. fotoshootet haha. Så jeg havde big craving for good food!

Fotoshootet fandt faktisk sted lige før turen mod København, så alt gik ret stærkt, og vi var så effektive! Når fotograferen forstår en og omvendt går det så hurtigt! Det er første gang, at jeg er blevet skudt af den fantastiske fotograf, Daniel Hollister, og han fangede mig bare så godt. Jeg tror, at vi skød maks i 40 minutter!

Vi fik mig til at udfolde som fashion-divo, undertøjsmodel og sporty guy! Jeg glæder mig så meget til at vise Jer billederne! Bloggen tages dybt seriøst og billederne er taget i forbindelse med mit blog-arbejde og de er fashion relateret. Der sker nemlig store ting for bloggen for tiden, og jeg er spændt! I love it! Som jeg tidligere har sagt, så er min søde, ydmyge og lille baby-blog ingenting ift. de andre, men jeg elsker min mini hobby. Den er kåret som en af Danmarks bedste blogs inden for sund livsstil, men nu vil jeg gerne tage fashion-delen til the next level. Beauty fylder meget, men nu skal vi have fashion med i fremtiden! :) Håber du er spændt, som jeg er! Jeg har en del samarbejdspartnere efterhånden, og det bliver bare bedre og bedre med tiden. Jeg er ret stolt af mig selv. Min blog vokser og vokser og det er dejligt! Tusind tak, fordi du læser med! Jeg er ingenting uden dig! <3


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Nej tak til rynker omkring øjnene! EmerginC Eyelight Serum <3