SY LEE: Kabuki tools - sæt med 5 makeup-børster i hot bronze <3

VIDEO: Med og uden makeup! Let aften sommer-makeup tutorial <3

page

Hey honeybees! Her er en makeup tutorial til Jer! Om sommeren er det varmt og makeuppen skal helst ikke være for tung. Der er ikke noget værre, at man sveder og ens makeup krakeler! Sørg for den er let og smuk! For mit vedkommende kan jeg lide, at min makeup er let om sommeren, og hud ligner bare hud, men der må stadig gerne være en masse lækker sommerglød. Jer der følger mig ved, at jeg er kæmpe fan af highlighter, men jeg er også fan af bronzer. Jeg passer meget på med at bruge bronzer, når det ikke er sommer, da det passer bedst om sommeren, så nu er mine sommer-produkter taget i brug, og jeg vil vise Jer, hvad jeg bruger for tiden. Denne makeup tutorial er bare en let aften makeup, som jeg laver, hvis jeg skal være dæmpet om aften. Jeg håber, at I synes min nye YouTube video på min YouTube kanal: Sy Lee (Official). Jeg smider allerede en ny YouTube video på søndag! En sjov challenge med mig selv! Jeg knækkede mig og jeg grinte af mig selv! Lige noget nyt som jeg vil prøve af! Den video skal I glæde Jer til! Jeg vil smide mindst 1 video op hver uge i en periode for at se, om det er noget for Jer! Abonner gerne min kanal: HER. <3Alle produkter i denne video: 

o-Moi – Lemon Face Cream: HER | BelláPierre HD Primer: HER | o-Moi – Anti-ageing Eye Oil Roll-on: HER | Esteé Lauder Double Wear Stay-in-place Foundation: HER | Makeup Forever Concealer Cream: HER | Towel Microfiber Hair Wrap: HER | BelláPierre Compact Mineral Powder Foundation: HER | BelláPierre Contour Kit: HER (similar) | BelláPierre Mineral Bronzer – Peony: HER | BelláPierre Super Lip Gloss – Chocolate Cream: HER | Maybelline Hypercurl Mascara Waterproof: HER | M.A.C. – Prep + Prime Natural Radiance: HER |


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Kabuki tools - sæt med 5 makeup-børster i hot bronze <3