SY LEE: En dårlig dag blev til en god en! KUN VIP! Rejsen er rykket!

SY LEE: This Divo Ass is happy! Min blog er nomineret!

image

Hey honeybees! Sikke en skøn nyhed at vågne op til i dag! Ja, denne divo-ass er en glad ass i dag! Btw jeg sov ud i dag, da jeg festede i går med mine dejlige veninder, som I kan se mig på natklubben, Arch Coh, på billederne og følge med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight! Yes, my snap is finally back! Og nej jeg stopper ikke med mine sexy snaps haha… Ok jeg dæmper ned for det!

Det her er måske ikke stort for nogen, men det er stort for mig, selvom min blog er ingenting ift. andres og den er lille og ingenting. Jeg ser mig selv langt fra en god blogger, men jeg se, at jeg er blevet meget forbedret med tiden. Jeg anser bloggen som en hobby, da mine to virksomheder rigtig meget i dag, og det er også derfor, jeg hygger mig meget om weekenden nu, når jeg har fri! Det er bare nok en party fase hehe.

Min ydmyge blog er nomineret som en af de bedste livsstilblogger, som kommer med relevante deleemner. Altså min blog er jo meget blandet, men jeg føler selv, at den er tildels personlig og den rammer nogle emner, som folk kan bruge ift. beauty og sund livsstil. Problemet er bare, at jeg ikke gør det nok og ikke har tid til det. Jeg tror faktisk, hvis jeg gik all in (og havde intet liv end kun min blog), vil den nok blive ret god og måske stor. Hvem ved. Men det tror jeg aldrig den gør, da det kræver meget effort og time. Som sagt, det er kun en mini hobby, fordi jeg synes, at det er hyggeligt.

Jeg kommer mere ind på denne nominering engang i morgen! Btw tusind tak til Jer, der gider at følge min lille og ydmyge blog, og generelt bare i mit liv! Jeg er beæret!

Damn, jeg havde det så sjovt i går med mine skønne veninder, Sandie og Joy! Jeg kan ikke vente med at chill med dem igen! Udover de to så fik jeg også hygget med andre skønne mennesker fra i går på natklubben Arch, der gjorde min aften fantastisk <3

Nu skal denne divo ud og spise hos min sweetheart, som I kan følge med på Snapchat: SyLeeStarlight :) Beauty time! Det er jo søndag! Jeg ønsker Jer en fantastisk søndag aften! Xx


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: En dårlig dag blev til en god en! KUN VIP! Rejsen er rykket!