VIDEO: Med og uden makeup! Let aften sommer-makeup tutorial <3

SY LEE: Snapchat lukker min konto ned! Advarsel! Frække billeder!

image

Hey Honeybees! Omg jeg løb en tur meget tidligt i morges, og jeg snapper altid fra morgenstunden af! Som regel! Også selvom jeg ligner crap, så I kan se mig, som jeg er! Så lukker mit Snapchat ned med det samme, og jeg får en mail om, at min konto er blevet lukket ned, fordi jeg overtræder deres regler! At jeg har meget #Nudity og jeg har accepteret alt for mange følgere! Wtf!

NB! Advarsel! Frække billeder i indlægget!

Jeg troede, at man kunne sende, lige hvad man ville på Snapchat! Det er jo absurd! Jeg er så irriteret, for bruger man ikke Snapchat til at sende private sager til hinanden?! Hvad med hede ting til sin kæreste fx?!!!

Jeg er mega irriteret, for det er den eneste platform, som jeg gider allermest og bruger hver eneste dag, som om det føles i “24/7”! Snapchat og Instagram er det største og nyeste, og sjovt nok, så vil alle følge deres venner eller kendte mennesker på Snapchat. Det er her, hvor man ser dem uden filter og ser deres “virkelig” jeg! Almost!

Facebook og Instagram er ikke det store i dag (for mig og mine følgere) længere ift. Snapchat! Alle elsker at snappe og alle elsker at følge folk på Snap! F**k Facebook og Instagram! Ikke bogstaveligt, men jeg er så sur, for på Snapchat fortæller jeg mine følgere, hvornår der kommer fx et nyt blog indlæg op eller hvad jeg skal osv. En mulighed for at fortælle nyheder samt vise hvem jeg er som person. Så kære mine mange og trofaste over 50.000, faktisk endnu flere (for jeg tjekker faktisk hvor mange ser mine opslag på MyStory! Wow!), at jeg ikke kan være på Snapchat og jeg har indsendt en mail og jeg får svar om nogle få dage, siger de!

De mener, at mine snaps er alt for frække! Det mener jeg ikke! Disse snaps sender jeg heller ikke ud til min MyStory, men mere som privat, MEN de mener, at jeg sender alt for frække sager hver dag! Omg, jeg må sgu da sende lige hvad jeg har lyst til, så længe det er privat og ikke til MyStory! Forhelvede!

Så et godt tip til Jer aktive snap-brugere som mig, der ikke vil miste sin konto, så send ikke frække snaps! Heller ikke hvis det er til din kæreste! image


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Med og uden makeup! Let aften sommer-makeup tutorial <3