SY LEE: oMoi! Matcha & Lemongrass Body Scrub & oMoi Lip Balm! <3

SY LEE: Rasende! Uciviliserede mennesker! Opfør Jer pænt over for studenterne!

OMG honeybees! Jeg er f**kin’ rasende! Jeg har aldrig hørt noget lignende! Så respektløst over for de nye studenter! Nu er det mange år siden, at jeg blev student, men jeg kan huske min dag tydeligt som den var i går! Til dimission, til dagen vi skulle pynte lastbilen, de skøre druk-lege på lastbilturen og til den vilde bytur…! En fantastisk dag i mit liv!

Har I hørt om episoden, hvor de livsglade studenter ender med at blive grædende studenter, for de får freakin’ ÆG kastet i hovedet, fordi nogen mener, at det er sjovt at kaste æg på de nye studenter?!!! De havde endda spærret vejen for deres lastbil, så de ikke kunne køre igennem den vej. Det er en tradition, at man kører fra hver elevernes hjem og får ønsket hinanden tillykke og får noget lækker til maven, og den store dag fik de ødelagt. Det er en tradition, som jeg er så glad for, at jeg fik oplevet her i DK! Nu er jeg født i DK, så er jeg virkelig taknemmelig for alle de danske traditioner, som jeg får oplevet!

Den store dag for alle studenter, der får hue på, skal være en mindeværdig dag for dem, og jeg synes, at det er dybt respektløst, at disse uciviliserede mennesker skal ødelægge deres dag ved at kaste æg på dem og spærre deres lastbil for at køre igennem!

KÆRE ALLE STUDENTER! I er for f*’kin’ seje! I har overstået et kapital i Jeres liv, og I skal på vej mod det nye, og I fortjener at blive fejret!

Til Jer uciviliserede menensker, tag Jer f**kin’ sammen! Bare fordi du ALDRIG fik din hue eller gået i skole, skal man ikke ødelægge andres store dag! Tænk, at det kunne være din søster, bror eller kommende datter, der får ødelagt sin dimission, lastbil-turen?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG BRÆKKER OVER JER!!!!

Episoden kan læses på Ekstrabladet: HER

Foto: www.sylee.dk

Foto: www.sylee.dk


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: oMoi! Matcha & Lemongrass Body Scrub & oMoi Lip Balm! <3