SY LEE: Min blog er udvalgt som en af de bedste blogs i DK...!!!

SY LEE: oMoi! Matcha & Lemongrass Body Scrub & oMoi Lip Balm! <3

Hey honeybees! Som PR-blogger tester jeg utrolig mange beauty products, hvor jeg har oplevet, at jeg må takke pænt nej tak, da jeg har alt for meget at teste efterhånden. Jeg vil nemlig kun blogge om det, som jeg kan stå inden for, og som jeg selv elsker at bruge på mig selv, ellers skriver jeg ikke om det. I har set mig blogge om det danske/franske hudplejemærke oMoi! Skincare før (HER), og jeg blev introduceret for disse lækre sag forleden. Jeg bruger selv oMoi Lip Balm, så den er jeg jo ret glad for. I kender mig og min holdning til tørre læber. It’s a no-go. oMoi har lanceret et nyt skønhedsprodukt på markedet, og det er den her vidunderlig body scrub, som indeholder matcha og lemongrass. Jeg elsker produkter med citrongræs, for det dufter så dejligt og har en beroligende duft, som får en til at blive helt afslappet.

oMoi! Matcha & Lemongrass Body Scrub er et terapeutisk skønhedsprodukt i den forstand, at den indeholder økologiske antioxidant matcha, som er et velkendt middel i Japan, der hjælper med at reducere cellulite hud og udjævne ens hud. Duften af citron og olieekstrakter fra appelsinrer gør den så fugtgivende samt den fjerner ens døde hudceller. Hash-olien som heler og nærer ens hud med vitamin E efterlader din hud silkeblød. Jeg er fan af dette produkt, at den er røget på min sommer must-have-liste!

oMoi! Chamomille & Vanilla Lip Balm har jeg blogget førhen. Dette produkt er praktisk, da kan bruges til sprukne og tørre læber samt neglebånd. Tørre hænder og læber er et no-go hos mig, og dette produkt har jeg faktisk altid i min taske. Den er så lækker, og det bedste ved den er, at den er 100% naturlig som alle de andre oMoi produkter, og de virker!

Kan I tænke Jer en lækker GiveAway med oMoi! Skincare skønhedsprodukter? De har nemlig spurgt mig før, men jeg har ikke kunnet overskue at lave GiveAways, da jeg har så meget at se for tiden. Hvis I kan tænke Jer nogle af disse produkter, så ‘like’ lige indlægget, så kan det være jeg bikser en stor og lækker giveway sammen til Jer skønne læsere! :)

image

image


Mine ansigtspleje produkter:

Lemon Face Cream, Purifying & Balancing: HER | Balancing Facial Oil, Purifying & Healing: HER | Anti-Ageing Eye-Oil: HER | Bamboo Face Mask 2in1 Exfoliator & Mask Softening: HER


DSC06298


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Min blog er udvalgt som en af de bedste blogs i DK...!!!