SY LEE: They are fatting me up before my photoshoot!

SY LEE: Nej tak til rynker omkring øjnene! EmerginC Eyelight Serum <3

Hey honeybees! I ved jo, at jeg bruger en masse skønhedsprodukter og makeup, og en af de ting, som jeg simpelthen ikke kan undvære, er skønhedsprodukter til øjnene. Når en veninde siger til mig, at hun ALDRIG har brugt en øjecreme eller generelt noget fugt til øjnene, besvimer jeg nærmest! Det er jo forfærdeligt! Øjepartiet er det mest sarte område, og det kræver pleje og næring, og det er også her, at de mest iøjefaldende ældningstegn træder frem, mener jeg selv. Har man mange rynker omkring øjnene, ser man altså bare ældre ud.

Nu har jeg efterhånden prøvet utallige mærker og ejer utrolig mange skønhedspleje til øjnene som eye roll-on som gel og olie og en masse øjecreme og øjeserum. Jeg bliver nødt til at dele med Jer en af mine secret beauties. Før påføring af min makeup og concealer omkring øjnene, påfører jeg altid noget øjecreme og/eller serum inden. Jeg føler, at makeuppen bliver pænere og ens hud fremtræder sundere samt concealer krakelerer ikke (Remember, setting powder også!).

Jeg er næsten løbet tør for den her sag, og jeg kan allerede mærke en forskel, og derfor deler jeg den med Jer. Hvis det var noget crap, havde jeg selvfølgelig ikke. Dette er min egen anmeldelse og ingen opfordring. Jeg er så vild med den, så jeg må blogge om dette øjeserum fra EmerginC. Dette hudplejemærke har jeg anvendt meget før i tiden, men jeg fandt dette øjeserum frem, og nu er jeg bare obssesed!

EmerginC Eyelight Serum er i den dyre ende. Den koster 499,- og den er det værd! Jeg kan se, at den virker! Den er fra serien EmerginC Scientific Organics Eyelight Serum, hvor ingredienserne er naturlige og økologiske. We like that! Det serum til øjene kan jeg varmt anbefale. Bye bye wrinkles og trætte øjne! Btw sorry for det bad picture! Mit kamera drillede!

DSC01501e


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: They are fatting me up before my photoshoot!