SY LEE: Jeffree Star Cosmetics - VELOUR LIQUID LIPSTICKS <3

SY LEE: Min blog er udvalgt som en af de bedste blogs i DK…!!!

Omg honeybees! Ok! Someone pinch me right now! For nogen er det her måske ikke en big deal, men det er det for mig, for min søde, ydmyge og lille blog er blevet udvalgt som en af de 49 bedste blogs i Danmark om kost og motion! Ok! Jeg har ikke forstand på noget som helst, når det kommer til nomineringer og awards, der er derude, for der findes utallige, MEN uanset hvad, er det en skøn følelse at vide, at nogen GIDER at læse ens arbejder derude. Tusind tak! Jeg er beæret og yderst taknemmelig, for jeg er langt fra en god blogger og jeg har utrolig meget at lære. Som jeg tidligere har udtalt mig, så ser jeg min blog som en mini hobby, og jeg blogger kun, fordi jeg nyder det i min fritid. Jeg forstår heller ikke, at jeg er blevet udvalgt,
fordi jeg blogger altså simpelthen ikke NOK om fitness og kost længere! Det kommer i ny og næ, for jeg er jo en blanding af et beauty- og fitnessfreak! Men det må jo siges, at mine tidligere indlæg om fitness og kost samt nuværende indlæg vedr. disse emner er brugbare og relevante for læsere derude! Det er skønt at få det bekræftet, at jeg laver noget, som folk vil læse og kan bruge til noget. Dette motiverer mig endnu mere til at prøve at få indført flere indlæg om motion og kost fremadrettet udover mine beauty indlæg! Weeeeh!
Takket være Bloggers Delight, som er det bedste blog-netværk i Danmark, har hjulpet mig meget og guidet mig, hvis jeg var i tvivl om det mindste, og de er de sødeste mennesker ever – altid så hjælpsomme, varme og kærlige! Vil du være blogger, så meld dig til: Bloggers Delight <3
Tillykke med udvælgelsen og fortsæt det gode arbejde med: WWW.SYLEE.DK.
Du er blevet udvalgt som en af de 49 bedste blogs i Danmark om kost og motion: Vinder-bedste-danske-blogs-om-kost-og-motion

 10952128_10153242077477454_998423120062071628_n


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeffree Star Cosmetics - VELOUR LIQUID LIPSTICKS <3