SY LEE: O-moi balms will save your skin everytime! My lifesavers! <3

SY LEE: Madoplevelse! Grill fondue og hot pot på restaurant Fatty Cow! A must-try!

Hey honeybees! Jeg scroller mine madbilleder igennem på telefonen og jeg kan kun savle lige nu haha.. Elsker man mad som mig, så skal man prøve dette luksus grill-buffet og hot pot på restaurant “Fatty Cow”. En af de dejligste ting ved livet for mig er MAAAD! Jeg er en livsnyder, når det gælder mad og rejse hehe.. Omg I love deres #HOTPOT #Fondue. Konceptet er simpelt. Man kan enten vælge grill-fondue eller hot pot eller begge dele, som vi gjorde i sidste uge, hvor vi fejrede min skønne venindes fødselsdag derinde. Man henter selv de friske råvarer i buffeten, og man griller selv ved bordet med sine gæster. De har seafood, forskellige slags friskt kød og grøntsager. Der er så meget at vælge imellem som muslinger, kylling, oksekød, rejer, krabbe etc. Det er så hyggeligt og lækkert. Deres hot pot og fondue koncept er i lækre omgivelser, som ligger tæt ved Rådhuspladsen og den 7eleven ved hjørnet. Der er friskt og råt kød og grønt, som man selv kan tilberede på sit eget bord med forskellige marinader og sovs. De skifter panden på bordet ud konstant, så alt er friskt og rent. Alt er ligetil og nemt, og det smager så godt!

Dette sted er perfekt for fitness freaks også, da man tilbereder sin egen SUND MAD og kan bestemme hvor meget der skal i. Plus det er så hyggeligt at lave maden sammen med vennerne ved bordet og nipse til sine drinks og stege maden imens osv. Det tager få sekunder, og kødet er stegt og så spiser man bare :) Hot pot er en kæmpe gryde med hjemmelavet suppe, og her kommer man nudler, grøntsager og kød i, som man vil og spiser det med suppen eller uden. Det hele er all you can eat plus der er et dessert-bord. Yummy! Her er få billeder fra mit sidste besøg :) Denne restaurant “Fatty Cow” er et must-try folkens! Jeg skal så meget tilbage!


image

image
image
image


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: O-moi balms will save your skin everytime! My lifesavers! <3