VIDEO: Nemme træningsøvelser! Part 2: Fokus på overkroppen i dag <3

SY LEE: Jeffree Star Cosmetics – VELOUR LIQUID LIPSTICKS <3

Hey honeybees! Okay, I ved, at jeg er obsessed med makeup- og skønhedsprodukter. Jeg er nok lidt af et ekstremt beauty- og fitnessfreak, så da min veninde var i USA og anskaffede disse smukke Jeffree Star liquid lipsticks, kunne jeg ikke andet end at lave klapsalver! Haha. Omg I am in love! Hvis man er en vaskeægte beauty lover og YouTuber Gig som mig, så ved man, hvem Jeffree Star er. Han er big entertainer, sanger, drag og beauty YouTuber i USA, og han har jo sin egen makeupserie i Californien. He is huge big time! Jeg følger mange af de største beauty gigs fra USA, og jeg elsker denne mands crazy makeup creations! Disse lipsticks kan købes online, MEN tjek dem lige ud på læberne og se lige farverne! Wow! Manden er kendt for sine crazy colors, men er den flotte brun nude farve ikke flot på mig?! De er alle sammen så gorgeous! Damn I am in love! Hans produkter bliver altså revet væk i en fart, så man skal være hurtig!

(indlægget fortsætter)

image

De koster $ 18 pr. stk. Det er ok, men fragten gør det dyrt og det koster ca. 160 kr. – men hvis man er obsessed med Jeffree Star, så er det alle pengene værd! Jeg har farven Posh Spice – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick på læberne til venstre. Til højre er et unknown mærke for at sammenligne kvaliteten. Jeffree Star holder længere og smitter ikke hurtigt af som de billige mærker. Btw jeg SKAL have fat i hans highlighter! That bitch is ordered og jeg venter SPÆNDT………………..!!!!!!!!!!

Jeffree Star Cosmetics – KLIK HER.

Hvis I kan tænke Jer en lignende makeup tutorial med Jeffree Star makeup som denne her, må I endelig sige til. Jeg ved ikke helt, om jeg vil fortsætte med at lave makeup tutorials, hvis I ikke synes om dem, men jeg overvejer faktisk  at lave en ny med sommer makeup!


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Nemme træningsøvelser! Part 2: Fokus på overkroppen i dag <3