SY LEE: Rasende! Uciviliserede mennesker! Opfør Jer pænt over for studenterne!

SY LEE: Har du hørt den store nyhed om min blog?! Haters kan kysse min røv!

image

Foto: Instagram & Snapchat: SyLeeStarlight

God aften honeybees! Normalt holder jeg fri fra bloggen i weekenden, dvs. jeg blogger kun i hverdagene, men i aften fik jeg lige lyst til at fortælle Jer, at denne her asiatisk røv er meget glad for tiden! Folk bliver måske stødt over mit røv-billede, men I kender mig efterhånden. I don’t give a f**k. Billedet er også til mine haters derude!

Har I hørt om nyheden om min søde, ydmyge og lille baby-blog?!!! Den er kåret som en af Danmarks bedste blogs inden for en bestemt kategori… Læs mere om nyheden: HER

Derudover er jeg bare overglad, for jeg føler, at alt det lort, som jeg har været igennem efterhånden giver pote nu. Et helvede! Jeg har også holdt mig væk ift. mange ting og KUN fokuseret på mit arbejde. Generelt fokuseret på de ting og de personer, der udsender god energi.

Til alle haters derude og misundelige mennesker, der ikke kan undvære andre succes, I kan kysse min smooth, hairless (by nature!) and beautiful 100% real Asian ass! Succes kommer ikke fra negative mennesker eller mennesker der udnytter hinanden, og hvis det gør, tror jeg på karma, at alt rammer en hårdt på en eller anden måde i livet.

Jeg er fakrisk ved at prøve en masse lækre undertøj til et kommende projekt (følg på #Snapchat: SyLeeStarlight), som jeg regner stærkt med at release i år! I kan godt glæde Jer!

Husk, altid at være Jer selv og luk for negative mennesker, der ikk gavner dig og kun holder dig nede. Fokus på de rette ting i livet. Familie og venner og fokusere på et arbejde, der giver dig stabilitet i livet! Alt andet kan man lave ved siden af som mig, når man har overskud! God aften alle sammen! Jeg blogger selvfølgelig i morgen om min lovely weekend! Den har været fantastisk! Tusind tak fordi du læser med og følger mig i så mange år på bloggen! Bloggen er ingenting uden Jer trofaste læsere! <3


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Rasende! Uciviliserede mennesker! Opfør Jer pænt over for studenterne!