SY LEE: So many plans! Nimb tonight with my girls! <3

VIDEO: ‘Danish Beauty Awards 2016’ || Get Ready With Me!

Hey honeybees! OMG, hvor har jeg dog haft travlt igen lige efter weekenden er omme! It’s killing me! Back to work og alle mine projekter. Btw jeg har BIG NEWS i denne uge! Det er en huge thing. Jeg tror ikke, at det vil falde i god jord hos en del (kendte) – mildt sagt. Det er en barsk branche, og jeg bryder mig bestemt ikke om den. For meget snobberi, udstråling af hævet over andre og ikke kan unde andre succes. Det gælder faktisk inden for alle brancher, og det er en skam, at det er sådan. Man burde ønske hinanden det bedste, selvom man ikke kender hinanden, og der er plads til alle og deres succes. Jeg tror på, at det man udsender i livet, får man tilbage igen. Jeg vil ikke gå i detaljer, hvad min nyhed er, men jeg vil blot dele med Jer nogle af mine billeder fra min aften til Danish Beauty Award 2016, som blev afholdt i Tivoli Hotel & Congress Center i fredags.

(Nederst i indlægget har jeg lavet en Vlog fra Danish Beauty Award samt ‘Gør dig klar med mig‘ video til min Beauty YouTube Kanal.)

Min skønne veninde Kristele og jeg tog afsted sammen, og vi fik hygget os rigtigt meget sammen. Det ville ikke have været det samme uden hende! Vi har det altid så sjovt sammen. Det er ikke noget bedre end at tage til disse slags events med en god ven/veninde i stedet for at være anspændt og spille “fin”. Derudover fik jeg mødt en masse skønne mennesker på en aften. Dem, som jeg fik snakket med, var rigtig varme mennesker, og det kan jeg godt lide.

Danish Beauty Award handler om skønhed, og det siger jo af sig selv, så jeg skulle se så godt ud som muligt! Jeg fik mit hår stylet af Lucy (Instagram: LucyXLucy) fra Mugshot, som også ordnede Sasseline og Szhirleys hår samme dag. Tusind tak til Lucy, der kunne presse mig ind i hendes stramme skema! Er dybt taknemmelig! Jeg fik også ordnet mine negle hos Sheila’s Negle, og de blev så fine! Jeg tror, at jeg bliver afhængig af at få ordnet negle hehe… Man har bare ikke så pæne negle, når man arbejder som personlig træner, og sådan er det bare. Jeg valgte at droppe spraytan og ville se naturlig ud som muligt. Jeg synes, at hele mit look blev sgu fint og gennemført. Jeg var fint, men jeg var stadig mig selv hele vejen igennem. Mit outfit er faktisk mit 2. prioritet. Mit 1. prioritet var et farverigt sæt, hvor jeg er meget tildækket, MEN det nåede ikke at blive skræddersyet til tiden samt det blev syet en smule forkert mht. str. Tøjet skal jo sidde perfekt! Mit andet outfit med low cleavage har forårsaget min lungebetændelse, som var mit back-up plan! Jeg måtte aflyse alle mine ‪#‎klienter‬ i dag på arbejde og tage hjem igen! Jeg har rent rundt med lav kavalergang hele weekenden, for jeg ville vise mine “bryster”, da det er “in”. Nej det er ej. Old trend, MEN hud sælger jo. Low cleavage er lig med lungebetændelse! Men mit 2. outfit blev skræddersyet så fint, som er således: habit, laksko og lakbælte er fra Carnét. Læderbukser fra Raymond Denmark. Smykker er fra S.lemaire, Dyrbergkern og H&M. Clutch er fra Malene Birger.

IMG_0553


Mit outfit er således: habit, laksko og lakbælte er fra Carnét. Læderbukser fra Raymond Denmark. Smykker er fra S.lemaire, Dyrbergkern og H&M. Clutch er fra Malene Birger.


IMG_0576

My old girl crush var der!

Der var så mange smukke danske kvinder, der havde virkelig gjort noget ud af sig selv til Danish Beauty Award 2016 – 10 års jubilæum. Det havde jeg selvfølgelig også, selvom jeg er en fyr hehe.. Det er klart, når det handler om beauty. Jeg har udvalgt dem, der gjorde det en tand ekstra godt. Alle så jo dejlige ud den aften på hver sin måde, men der var nogen, der stjal rampelyset mere ift. de andre. Bl.a. Szhirley så smuk ud og var så cute i sin lilla ekstravagente kjole! Yes! Endelig en med en fed farve på den røde løber! En der tør! Hun er herlig og ligeså sjov som i virkeligheden, som hun er på sine sociale medier. Den lille farve var klart en farve, der skillede sig ud. Dejligt at se nogen, der turde at bære farver på i stedet for altid at være sort. Det var også meningen, at jeg skulle have en pang farve på, MEN mit back-up outfit blev taget i brug den aften pga. fejl på mit 1. prioritet. Altid back-ups til disse store events! Min veninde kender Szhirley, så jeg fik hilset på hende samt Sasseline, som var sammen med Szhirley. Jeg faldt i god snak med Szhirley, MEN jeg kunne ikke få et ord ud til Sasseline! OMG jeg blev helt nervøs haha. Da jeg var yngre, havde jeg nemlig et kæmpe crush på Sasseline. Jeg kan huske som teenager, at jeg synes, hun var det hotteste og btw jeg elskede Soap hehe.. og jeg sagde til mig selv, hvis jeg så hende, ville jeg synge “Soap is in the air… Feel it everywhere…” til hende en dag haha. Jeg var set hende til events før, MEN jeg turde heller ikke samle modet og sige hej. Det ligner altså ikke mig! MEN damn hun så så smuk ud i sin neutral kjole. Kvinden viser her, at man ikke behøver at flashe “alt” og samtidig se så elegant og sexet ud på en diskret måde. Nogen vil mene, at looket er kedeligt, men med hendes smukke ansigt og den gylden chokolade hudfarve, kan kvinden bære alt. Tilbage til mit girl crush! Jeg sagde kun hej og turde ikke snakke! Hun ville nok synes, at jeg var møgirriterende, MEN jeg frøs totalt. Hun er bare noget af det smukkeste, at jeg har set. Plus hun virker som et varmt og åbensindet menneske. Men jeg fik i hvert fald givet kindkys til hende, selvom jeg var nervøs og stivede lidt hehe. Flovt! De to smukke kvinder holder sig så godt! Wow! Men Sasselines look er bare wow effekt. Jeg kan huske, da jeg var yngre, og jeg sang til Soap, og jeg tænkte bare, wow this girl is amazing…! And she still is!

page

Fotograf: Peter Dahlerup/Danish Beauty Award – fotos kan kun anvendes ved angivelse af fotografens navn: Peter Dahlerup

En anden kvinde, der virkelig stjal rampelyset, var Claudia Rex med sin low cleavage kjole. Damn den kjole stjal sgu alt opmærksomhed, da hun blot skulle overrække en pris. Kjolen er meget pænere irl ift. billedet, MEN stadig pisse hot! Hun gjorde det godt!

Den her kvinde er ret sej, synes jeg. Når man tænker på hendes alder, så ser hun fremragende godt ud! Aftenens værtinde, Ellen Hillingsøe, rocker for vildt i sine lækre tight outfits i løbet af aftenen og bærer det hele godt, som om hun var i tyverne! I like! Jeg elsker hendes cat suit. Damn hun er altså alder er min egen mama, og jeg synes, at hun ser fierce ud med den body. Nu arbejder jeg som personlig træner, så jeg lægger mærke til kroppen ret meget, selvom det er ubevidst! Hendes see-through glitrerende kjole var lige mig. Den er så smuk på scenen og den glitrer så meget. En vaskeægte diva-dress. Den er også pænere irl ift. billedet. Ret modigt af hende at bære den kjole, når man kunne se alt igennem. Hun er ret sej. Jeg vil have den dress som buksedragt til mig selv haha. Hvis nogen tør, så er det mig. hehe. Ellen Hillingsøe og Peter Frødin var fremragende værter og de løftede hele awardshowet op, for det er et awardshow med utrolig mange prisuddelinger og det kan gå hen at blive meget talk, men de var gode til at løfte det op!

page2

Fotograf: Peter Dahlerup/Danish Beauty Award – fotos kan kun anvendes ved angivelse af fotografens navn: Peter Dahlerup

Der var virkelig mange smukke kvinder til awardshowet. Wow Mascha Vang er jo også gorgeous som altid! Hun er også en rigtig sexiii milf! Damn! Oh, jeg elsker hendes grin! Så livglad som mig selv hehe… Det er lige før, at jeg overvejer mig at finde mig en dansk kone fra Danmark! Det gik op for mig, at danske kvinder er virkelig smukke og holder sig godt. Kvinder styrer som regel inden for beauty-verdenen, men de danske mænd er sgu meget bagud. Mænd, I må lige komme ind i kampen! Der var ikke rigtig nogen, der skilte sig ud! Jeg synes godt, at mænd kan gå all in som kvinder til disse arrangementer og stadig være classy. Måske lidt farver vil hjælpe. Alle var bare black and boring. Alt i alt, det var et dejligt show og Peter Frødin var så god og sjov! Jeg var helt vild med ham som vært. Thumbs up til begge værterne og disse lækre damer ifølge min mening. Jeg synes, at mit eget outfit sad lige i skabet. Det var lige mig hele vejen igennem. Det blev mit back-up outfit, men jeg elsker det. Det er in lige nu at have low cleavage, så hvorfor ikke rocke den trend lige nu hos mændene haha. Jeg fik i hvert mange søde komplimenter for mine mandlige “bryster” og mit outfit. Mænd kan også være med på den her breast exposure mode!


Omg jeg er lidt høj over, at jeg er i denne artikel blandt disse kvinder i dette røde løber galleri i Ekstrabladets artikel om de danske kvinder hehe… “Kendte danske kvinder”: HER


IMG_0489

Foto: Jakob Jørgensen – Ekstrabladet

IMG_0549


Min makeup til Danish Beauty Award: Makeup-fjernerMakeup EaraserPrimer – BelláPierre Cosmetics | Foundation – Estee Lauder, Helena Rubenstein | Contour Kit: BelláPierre Cosmetics | Øjenskygge: BelláPierre Cosmeticx | Highlighter Kit: Sleek


LAOH5591

Foto: Sy Lee & Mascha Vang (Instagram: SyLeeStarlight)

IMG_0550


Jeg elsker mit ur fra det danske design, S.lemaire og mit knyttede armbånd og mine læderarmbånd er også derfra. Mit skinnende armbånd med masser af sten er fra Dyrbergkern og det store guld armbånd med flere ringe er fra H&M.


IMG_0568Tusind tak til min skønne veninde, Kristele, for en dejlig aften! Og tusind tak til Danish Beauty Award for et forrygende show og tillykke til alle de nominerede og vindere!

IMG_0554

DBA_fotograf-Sissel-Hansen-5453-683x1024

Fotograf: Sissel Hansen – Fotos kan udelukkende anvendes ved brug af fotografens navn

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: So many plans! Nimb tonight with my girls! <3