SY LEE: Kendte mennesker er sørgelige… Jeg siger det, som det er!

SY LEE: 12 tips til en sundere og aktiv livsstil! Ny hobby til min aktive livsstil!

Hey honeybees! Kald mig for en vaskeægte københavner nu! Ok, ikke helt da jeg er født i Aarhus og opvokset i Vollsmose på Fyn haha.. Men nu har jeg boet her i København siden 2011, og en ting har ændret for ALTID! Jeg har jo et ret aktivt liv, da jeg dyrker meget motion og arbejder som personlig træner, MEN der er en ting, som jeg er blevet ret afhængig af for tiden, og den havde jeg ikke set komme! Jeg er glad for, at min veninde har overtalt mig til at bruge min CYKEL og ikke lade den stå i kælderen år efter år haha. Jeg er ikke typen, der cykler og det skulle man ikke tro, MEN jeg hadede at cykle. Jeg foretrak at løbe. Nu elsker jeg det for vildt! Min Kildemoes blev luftet i går for første gang i år. Jeg kan også godt se, at jeg nyder at cykle på en hel anden måde nu, og jeg værdsætter nogle ting ved livet ved at cykle. Det lyder mærkeligt, men det gør jeg. Jeg ser vel anderledes på det som voksen nu.

Jeg endte med at cykle over 52 km i sammenlagt hele dagen!

Mine ben er slet ikke trætte og jeg kunne blive ved og ved… Førhen hadede jeg at cykle, og jeg blev så træt af det, MEN nu elsker jeg det og jeg nyder frisk luft og vind mod ansigtet og solen, der varmer min hud! Det her danske sommervejr er skønt og det er perfekt til cykelture.

Jeg ser København med andre øjne nu! Jeg lagde mærke til ting, som jeg aldrig havde gjort førhen. Man påskønner også de småting i livet ved at gå en tur eller cykle alene og kigge rundt omkring. Fx jeg mærker vinden i håret, græsset er så grønt og smukt, træernes blade der bevæger sig og fuglene etc. Gud, hvor er København skøn på mange måder. Det var meningen, at jeg skulle have en kort cykeltur og mødes med en veninde i byen, men jeg endte med at cykle til forskellige områder i København i sportstøj og bare nød det gode vejr. Da jeg kom hjem og så mit pulsur, at jeg havde cyklet lidt over 52 km, var en iskold Pepsi Max tiltrængt! Damn jeg nød den så meget og jeg bombarderede Jer med den Pepsi Max på mit #Snapchat: SyLeeStarlight haha…

Jeg er vild med mit nye aktive cykelliv!

En aktiv hverdag er sund for dig! Din hverdag er fuld af muligheder for at være fysisk aktiv. Det hele det tæller. Allerbedst er det, hvis du bliver forpustet og får sved på panden.

 • træn ned i fitnesscentret
 • lav havearbejde
 • gå en aftentur
 • gå tur med hunden
 • gør rent
 • hop i trampolin med børnebørnene
 • vælg cyklen til de korte ture i stedet for at tage bilen
 • stå af bussen et stop før du skal af, og gå det sidste stykke
 • gå rundt i stuen, når du taler i telefonpå shoppingtur
 • tag på sightseeing
 • dans
 • dyrk sex.

En aktiv livsstil er sund for dig og dit helbred!

image

Foto: Min Kildemoes skulle luftes og det endte med en cykeltur over 52 km. (Instagram @SyLeeStarlight)

image

Foto: Den allerførste cykeltur i år endte med over 52 km. Jeg er ret positiv overrasket! (Instagram @SyLeeStarlight)

image

Foto: Jeg fortjente en iskold Pepsi Max! Jeg elsker Pepsi Max btw men jeg holder mig altid som regel fra sodavand. (Instagram @SyLeeStarlight)


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Kendte mennesker er sørgelige… Jeg siger det, som det er!