SY LEE: Fedtet hud er usoigneret - My favorite face scrub for summer <3

SY LEE: GOODIEBOX – ‘BE FREE’ <3

Hey honeybees, jeg er virkelig spændt på næste måneds goodiebox! Jeg fik en auto-mail, at min boks er på vej. De gør det så godt hver gang. Sidste måneds Goodiebox var overdrevet lækker, som I kan se i nedenstående billeder, at jeg må simpelthen dele den med Jer! Den hed ‘Be Free’ sidste måneds Goodiebox, og den var allerede udsolgt på deres hjemmeside på ingen tøj. I skal være hurtige, hvis I vil have fat i den næste, der kommer! Min er allerede på vej! Weeeh! Tænk, at skønhedsprodukter kan gøre mig så rablende glad haha… Jeg er et beauty og fitness freak hehe… :)

Jeg har blogget om alle mine tidligere lækre Goodiebox HER! Man sparer virkelig mange penge ved at få en goodieboks frem for at købe tingene separat. Ej, der er så mange lækre skønhedsprodukter hver omgang! Virkelig lækre! Nu har jeg taget alt i brug og jeg bliver overrasket hver gang. Nu skal jeg vise Jer, hvad der gemmer sig i sidste måneds goodiebox.

Få hele boksen for kun 119 kr. + fragt/håndtering.


TILMELD DIG HOS GOODIEBOX – KLIK HER.


DSC07244 DSC07246


Human + Kind 2-in-1 Shampoo + Bodywash | Bellápierre Snowflake Shimmer Powder | Depend 02 Basic Matte Top Coat | Sõsar Sacred Forest Peat Mask | So Susan Featherlash Mascara | Sanex Zero% Sensitive Parfumefri Deo Roll-on | Pukka Clean Greens |


Den Human+Kind 2 i 1 shampoo er virkelig lækker. Den er mild og den er overraskende god til håret og dejlig til kroppen. Den smukke snowflake shimmer er så smuk på min hud. Hvis I har fulgt mine tidligere indlæg om mine makeup, nævner jeg ret tit min highlighter, som er også fra dette mærke her, Bellápierre Cosmetics, og den her er også overdrevet smuk! Jeg bruger ikke neglelak, men Depend er kendt for de bedste neglelak, og den her faktisk gennemsigtig, så jeg kunne tage den i brug hehe… Omg den ansigtsmaske er virkelig lækker fra Sõsar. Den efterlod min hud genopfrisket. Mascaraen er overraskende god fra So Susan, og den gav mig utrolig fyldige vipper. Hvem kan ikke bruge en god Deo Roll-on. Jeg har ikke sved-problemet dernede, men denne parfumefri deo fra Sanex er skånsom og lugtefri til dine armhuler, så du kan bruge din egen parfume. Jeg kan godt lide at skifte eau de toilet dufte fra dag til dag, så det er rart med en parfumefri deo, så den ikke dufter af noget. Jeg kender Pukka for deres lækre te, og den her Pukka Clean Greens er kapsler, som udrenser din krop!


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Fedtet hud er usoigneret - My favorite face scrub for summer <3