VIDEO: 'Danish Beauty Awards 2016' || Get Ready With Me!

SY LEE: GIVEAWAY! Se mine mange nye Goodieboxes! Goodieboxprisen 2016 etc. <3

catsHey honeybees! I sidste uge fik jeg nogle lækre Goodiebokses tilsendt, hvor jeg bl.a. har fået to af den samme slags (allernederst i indlægget). De har seriøst UDSOLGT på alle deres goodieboks indtil videre, MEN nu giver jeg Jer for at få en eksklusiv version, ‘Treat – Goodiebox’. Goodiebox.dk vandt også en pris til Danish Beauty Award 2016, som jeg var til (HER), og de stod også for den kæmpe goodiebag til awardshowet. Den ene Goodiebox her er så til en lækker GIVEAWAY til Jer, som I kan se nederst i indlægget og være med om at vinde den. Jeg trækker lod på søndag. Nu har jeg haft alt for travlt til at lave denne giveaway, som skulle have lavet i sidste uge, MEN nu kommer den, da jeg ligger syg i min seng! Øv bøv! Jeg må simpelthen dele det her med Jer! Goodiebox fyldte 4 år ikke for lang tid siden, og de har siden deres fejring lavet virkelig lækre Goodiebox, som du selv kan få fat i! Wow er der seriøst allerede gået 4 år?! Jeg har været en trofast abonnent hos Goodiebox virkelig længe nu, og de overrasker mig hver gang min lækker Goodiebox kommer ind ad døren!

Jeg har blogget om alle mine tidligere lækre Goodiebox HER, og de sammensætter GANG PÅ GANG en lækker goodiebox, som jeg mener, er værd at få fat i. De seneste goodiebox er allerede udsolgt! MEN du kan sikre dig at få fat i den nye, som udkommer næste måned ved at tegne dig op nu.

De er så populære nu, at de bliver revet væk, før mdr. er omme!

Man sparer virkelig mange penge ved at få en goodieboks frem for at købe tingene separat. I har set mig blogget om mine beauty blender førhen, som kom med i min goodieboks. Den beautyblender koster alene 129,95 kr. Man sparer altså mange penge. Nu skal jeg vise Jer, hvad der gemmer sig i månedens GIVEAWAY Goodiebox, som I kan vinde!

Få hele boksen for kun 119 kr. + fragt/håndtering.

DSC06195 DSC06196 DSC06201 DSC06203DSC06204


KARMAMEJU STAR Micellar Water 02 | GOSH COPENHAGEN Defining Brow Gel | THE BODY SHOP Honey Bronze Tinted Leg Mist | ECOOKING Multi Balm | JORGOBÉ White Tea Balancing Cream | MARIA NILA Luminous Colour Masque


GoodieBox.dk er et månedligt abonnement, hvor du modtager en goodiebox hjem til din dør hver måned med nøje udvalgte skønhedsprodukter!

Ingen binding, og du kan altid opsige. 

119 kr. pr. måned + fragt/håndtering, og man modtager ALTID produkter for flere hundreder kroner! En smart måde at få dyre skønhedsprodukter til en LAV pris og ovenikøbet afprøve nye lækre skønhedsmærker. Det elsker jeg! Man får kendskab til nye samt de lækre kendte produkter.


GIVEAWAY! Treat Goodiebox!

En af Jer skønne læsere kan vinde den her goodieboks, som hedder Treat. Treat laves også af Goodiebox. De er så eftertragtede! Deres hjemmeside er under ombygning, så derfor kan I desværre ikke komme derind lige nu! De arbejder dog på HØJTRYK for at få den op at køre hurtigst muligt, og glæder sig som VANVITTIGE til at vise Jer deres nye hjemmeside, som må siges at have fået noget af en make-over! I kan evt. følge deres facebook side: HER


For at vinde denne Treat – Goodiebox, skal du gøre følgende:

  • Følg min FB-side: HER
  • Send en besked til min faccebbok-side og skriv: GB
  •  Evt. del dette indlæg på FB. Jeg kan nemlig se, hvem der deler. Jeg trækker NU på søndag blandt dem, der har ‘synes godt om’ min side og smidt en besked og øg chancen for at vinde, hvis I deler indlægget! Good luck! <3

DSC06752DSC06754


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: 'Danish Beauty Awards 2016' || Get Ready With Me!