SY LEE: oMoi! Skincare beautifies my skin || Danish Beauty Award 2016

SY LEE: So many plans! Nimb tonight with my girls! <3

Hey honeybees! Omg jeg er så smadret i dag, selvom jeg tog ret tidligt hjem fra Danish Beauty Award 2016 i går. Det er længe siden, at jeg har haft så mange planer på en weekend! Måske har jeg sagt ja til alle for mange aftaler og arrangmenter. Jeg vågnede tidligt op og tog til træning med min kammerat, Mathias. Jeg har meget at dele med Jer i morgen fra Danish Beauty Award, hvor jeg har lavet en Vlog + Get Ready With Me Video fra hele dagen til Jer, og den kommer på min Beauty YouTube Channel, så I kan se alt. Her på billedet ser I mig blive stylet af hårstylisten, LucyXLucy, fra hårsalonen Mugshot. Hun har blandt andet stylet smukke Szhirley og Sasseline etc. i går. Jeg kan varmt anbefale hende, for hun er seriøst fantastisk og har flair for røde løber look! Wow! Tusind tak LucyXLucy, for du ville style mig! Er så taknemmelig! Jeg fortæller mere om det hele engang i morgen eller på mandag og deler mange billeder, der blev taget i løbet af aftenen! Medmindre I har fulgt med på #Snapchat: SyLeeStarlight.

I dag vil jeg lade bloggen lidt være samt mine sociale medier. Jeg skal nemlig hygge med pigerne i aften. Jeg er faktisk på vej derhen. Vi skal have lækker mad, og vi bliver så mange piger! I aften skal vi feste på Nimb, for de holder en event i aften, som jeg ser virkelig frem til. Tøjet i aften bliver virkelig classy.

Følg med på Snapchat! Go’ aften alle sammen! <3

Foto: Håret bliver stylet af hårstylisten, LucyXLucy, fra Mugshot, så jeg er klar til Danish Beauty Award 2016. (Instagram: SyLeeStarlight)


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: oMoi! Skincare beautifies my skin || Danish Beauty Award 2016