SY LEE: Jubii! Stylepit 30% rabatkode på bukser og jeans!

SY LEE: Rasende på TV2 ZULU! Premiere på ‘Hævnen er sjov’ TV2 ZULU!

OMG honeybees! På mandag er der premiere på et nyt afsnit fra TV2 Zulu nye TV-program ‘Hævn er sjov’ kl.22.00, hvor TV2 Zulu pranker os reality-personligheder BIG TIME! Programmet blev optaget sidste år, hvor vi hver især fik et opkald af en falsk caster, som indkaldte os en efter en til et møde ang. et nyt TV-program i samarbejde med FOX TV, hvor vi alle skulle rejse til USA og kunne vinde en penthouse-lejlighed! Efter det nervepirrende møde med de falske amerikanere, ville de udvælge 8 af os til selve programmet. Mange blev indkaldt til mødet, men kom ikke gennem nøglehullet. Måske fordi de virkede som nogen, der ikke havde sarkasme og selvironi. I dont know. Flere af os der var blevet udvalgt, var også meget mistænksomme over formatet. De forskellige reality-personligheder ringede jo til mig for at høre, om jeg var blevet kontaktet, og sådan fandt jeg nogenlunde ud af, hvem der ville dukke op til deres møde og blev udvalgt. Jeg var skeptisk med at fortælle det, MEN så anede jeg mistanke og gik op for mig efter mødet med TV2, hvorfor fanden vil TV2 lave deres første reality-show, for det plejer de jo ikke. Så godtroende som jeg var, valgte jeg at dukke op til mødet, og ALT virkede så gennemført – MINUS en ting. Korrespondancen mellem casteren og jeg via mails virkede uprofessionelt, og der ringede nogle klokker, og et par stykker, der ikke blev udvalgt til selve programmet, begyndte at blive sure over, at TV-produktionen fravalgte dem (jeg vil ikke nævne nogen navne, men dem der spiller bagkloge nu haha), og kom med en masse spekulationer, MEN alligevel virkede de andre så overbeviste om, it was real. De udvalgte overtalte mig og jeg håbede på det bedste og dukkede op med mit pas og var klar til at rejse… Ja, jeg blev selv hooked!

 Alt var gennemført. Fra værten, set-uppet, kameraholdet og tilrettelæggerne osv. De havde sgu styr på det hele! MEN hvor fra kontrakten?! Det stillede mange af os spørgsmåltegn ved. Men vi blev jo hooked, da vi hørte om det nye progam. FOX TV i samarbejde med TV2, og de var helt vilde med mig efter det fake møde, og jeg var blevet valgt til showet. Tillykke Sy Lee! Yeah right…

Hvem vil ikke til New York?! Come on! En gratis tur til New York. Hell yeah jeg skal med…. Ok, vi fik at vide, at 8 af os skal til New York og kæmpe om at vinde en penthouse-lejlighed på 5th Avenue i New York! OK! Jeg blev mere hooked… Hvem vil fanden ikke vinde det?! Ikke fortæl mig, hvis ALT (næsten alt) virkede så gennemført, og man kunne rejse til USA samt have muligheden for at vinde et penthouse, vil de fleste nikke ja til det hele! Man kan sidde her og være bagklog, MEN det var satme et godt prank af TV2 Zulu! Jeg er jo et konkurrencemenneske, og jeg når jeg får så noget at vide, går jeg sgu da all in!!!!!!!!!!!!

Nu har jeg deltaget i adskillige konkurrencer, fra fitness-konkurrencer, skønhedskonkurrencer, reality-gameshows… Så vil jeg ALTID gerne vinde eller nå langt. I kan tro, da jeg fik at vide, at jeg skulle skrubbe toilettet, faktisk hele badeværelset skulle være splinter rent, gik min indre Askepot frem og skrubbede som en galning. Jeg vil ikke gå all in med detaljerne i selve afsnittet, men det kan I finde ud af på mandag kl. 22.00 på TV2 Zulu.

Min indre Askepot kom frem… Og jeg blev ydmyget for åben skærm for hele Danmark…

Jeg følte mig ydmyget, for jeg håbede på, at ALT var sandt. I kan se det i afsnittet, at jeg bliver mundlammet med buketten i hånden tilsidst. Jeg fik faktisk lyst til at slå alle værterne ned med buketten og gå igang med noget karate, så de alle kunne få et ordentligt spark i røven! Et kort øjeblik var jeg rasende på hele TV-produktionen og F**K TV2 ZULU tænkte jeg! Men jeg kunne godt se det sjove i det, for det var et gennemført prank. Ligeså godt som MTV’s You got Punk’d! Jeg får selv lyst til at lave pranks og tage hævn! Jeg har aldrig kunnet lide at se mig selv på TV, så det bliver nok svært for mig at se afsnittet med begge øjne åbne… Dette afsnit er bare OMG!

Jeg vil gøre det om igen – uden tvivl og det vil de fleste!

Det er vigtigt at have noget selvironi, og man ikke tager sig selv for højtidelig. De andre reality-personligheder spiller bagkloge nu, og seerne kan sidde og spille kloge, men fupnummeret og korrespondancen varede over 1 mdr. Som sagt hvem vil ikke vinde en luksus tur til New York samt have chancen for at vinde en penthouse-lejlighed på 5th Avenue bare ved at gøre rent? Ikke fortæl mig, at du ikke vil det? At gøre rent, er noget af den simpleste ting i livet – vi ejer alle sammen et toilet, køkken osv. Come on people! Vi gør alle rent! Det var en billig pris til New York ved at gøre rent. Mit mål var at vinde og sælge den penthouse-lejlighed. En skam, at det var fup…


image1 (17)

Foto: På selve optagelsesdag før det hele starter og jeg var spændt på at rejse til USA!

image7

Foto: Det tog mig seriøst 30 minutter efter optagelserne for at falde til ro og kunne grine af det… (Instagram @SyLeeStarlight)

image4

Foto: TopGunn beroligede mig og overtalte mig til at tage med dem ud og fejre det hele… Det blev en lang dag og fest hjem ved ham. (Instagram @SyLeeStarlight)

image6

Foto: TopGunn og jeg var godt nok beruset her og nød solnedgangen ud ved terassen. Han er en sjov guttermand! (Instagram @SyLeeStarlight)

image1

Foto: Amalie Szigethy og jeg endte med at underskrive kontrakten til de kunne vise det på TV. (Instagram @SyLeeStarlight)


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jubii! Stylepit 30% rabatkode på bukser og jeans!