SY LEE: Billig makeup! Perfect skin, contouring, highlighting & setting <3

SY LEE: oMoi! Skincare beautifies my skin || Danish Beauty Award 2016

Hey honeybees! I ved jo, at jeg går utrolig meget op i min hud, da jeg har lidt af ekstrem slem akne førhen. Jeg vælger altid min hudpleje-produkter med omhu, for de skal helst være med naturlige ingredienser, som giver effektive resultater, og jeg må sige, this one works! I dag har jeg bl.a. plejet min hud med o-Moi Bamboo Face Mask – Skin Exfoliator & Mask – Softening, som indeholder bambus og pebermynte etc. Jeg elsker denne maske, for den eksfolierer og genopliver min hud samt den fungerer også som en ansigtsmaske, som du kan lade den blive siddende for 15 min. Min hud bliver silkeblød og fornyet instantly! Min hud skal have en smuk og naturlig glød i aften, da jeg må se så godt ud som muligt til Danish Beauty Award 2016, som foregår i Tivoli Congress Center med 3 retters menu. Jeg skal forbi Mugshot før awardshowet og få stylet mit hår af LucyXLucy, som også skal ordne Szhirley og Sasselines hår i dag. Jeg føler mig beæret, at Lucy vil finde tid til mig! Så sødt! Jeg glæder mig sindsygt meget, og jeg har fået skræddersyet det smukkeste jakkesæt til mig (udover alt mine forventinger!), som jeg afslører senere! Her om lidt skal jeg få ordnet negle af Sheila’s Negle. Hun har 3 måneders venteliste, og jeg ringede i går. OMG tusind tak søde Sheila! Bare rolig det er negle-behandling til mænd hehe… Det er det, som vi sigter efter, så det ikke bliver for girly! Jeg afslører nok senere, hvad jeg tager på, men I kan se ALT og følge hele min aften til Danish Beauty Award 2016#Snapchat: SyLeeStarlight. <3

Jeg har tidligere delt alle mine o-Moi! Skincare produkter (HER), og jeg kan varmt anbefale dem, da de bl.a. altid får gode anmeldelser i ‘Alt for Damerne’.


Hvis I vil vide, hvad jeg plejer mit ansigt og min krop med – KLIK HER.


Untitlede

DSC06307


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Billig makeup! Perfect skin, contouring, highlighting & setting <3