SY LEE: NYHED! Carte D'OR - Lemon Meringue Pie <3

SY LEE: Min røv og jeg kommer snart på TV2 Zulu! 

 Hey honeybees! Jeg håber, at I har haft en skøn dag. Min dag har været så lang. Jeg kom hjem her for ca. 1 time siden. Jeg har arbejdet all day med fitness og tæsket mine klienter igennem i to forskellige fitnesscentre i dag. Puha, jeg er træt. TV-produktionen ringede til mig i dag og meddelte, at det program som jeg har medvirket i, får premiere på mandag kl.22.00 på TV2 Zulu. I kan snart opleve min røv og jeg, hvor vi vender tilbage på skærmen, og forhåbentlig bliver I underholdt maks! Jeg har et ord til det hele programmet: OMG! Jeg fortæller Jer mere om det snart på bloggen. Lige nu vil jeg relax og gå snart i seng. Sov godt alle sammen! <3


Tænd for TV2 Zulu kl.22.00 på mandag!Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: NYHED! Carte D'OR - Lemon Meringue Pie <3