SY LEE: Bliver svært for mig at dømme pigerne til 'Miss Copenhagen 2016'!

SY LEE: Min makeup-samling! My Make-Up Organizer ‘MOSBOX’ <3

Hey honeybees! Se lige den her skønhed! Se min makeup samling i min nye makeup organizer fra Mosbox. Btw jeg har meget mere makeup, så jeg må have flere organizer! Jeg er lidt af en tøs på det her område haha… Jeg har været på udkig på den perfekte makeup organizer længe, og der var seriøst ingen, der sagde mig noget, indtil jeg faldt over den her skønhed fra Mosbox! Det er vigtigt for mig, at den ser eksklusiv og flot ud, når det er lavet af akryl. Den er håndlavet og har den flotteste og klar akryl. I am in love, og jeg kan ikke lade være med at kigge på den hver gang jeg går forbi min organizer hehe.. Mosbox laver 4 smukke modeller: Beauty Beast, Crystal BoldCrystal Beauty og Limited Beauty. Jeg har den som hedder ‘Beauty Beast’, som I kan se på nedstående billede. Jeg er så glad for min, og jeg kan varmt anbefale den. Det er skønt at have styr på sin makeup i den fineste akryl organizer. Man får det, man betaler for. Kan I tænke Jer en YouTube video, hvor jeg fremviser man organizer? Og evt. min makeup samling?

cats

DSC06353

DSC06370
DSC06362


SE ALLE MOXBOX ORGANIZERS – KLIK HER.


‘Beauty Beast’:

  • Håndlavet klar akryl
  • 7 skuffer
  • Fås med eller uden diamant greb
  • Flip-up top – så det er muligt, at stille sine parfumer, cremer, hårprodukter mv.
  • De første fire skuffer består af forskellige rumdelere, så man kan organisere sine skønhedsprodukter på en fin og rydelig måde.
  • Mål: 40cm H – 25cm B – 25cm Dyb

FØLG MOSBOX PÅ FACEBOOK – KLIK HER.


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Bliver svært for mig at dømme pigerne til 'Miss Copenhagen 2016'!