SY LEE: My weekend off! I treasure every moment! <3

SY LEE: MASTER BRUSH – TIL FOUNDATION, PUDDER, BLUSH M.M.

Hey honeybees! Her til aften vil jeg lige vise Jer mine nye lækre makeup børster. Disse børster er ret eftertragtede og populære blandt beauty lovers. Jeg måtte simpelthen have fingrene i dem, da jeg havde set kendte makeup artister brugte dem på nettet, og det så så nemt og lækkert ud. Jeg har afprøvet dem i dag, og jeg er så glad for dem! Man får en flot finish, og hvis I har fulgt med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight, har jeg nok taget mange close up pictures. De er nemme at påføre ens foundation, pudder og blush. De er meget anderledes at bruge ift. almindelige makeup børster, men det er NEMT og HURTIGT! Jeg har anskaffet mig 3, da jeg vil have en til foundation, pudder og en til blush/highlighter, men man kan stadig bruge den samme til alle ting. Jeg anbefaler, at man bruger en til flydende makeup og en til pudder produkter.


Med en utrolig tæthed og tykke, silkebløde fibre er den innovative Master brush noget ganske særligt! For netop tætheden sikrer, at makeuppen ikke synker ned i hårene men bliver på overfladen, hvor den gør mest gavn. Med Master brush og dens brede, ergonomiske greb skal der ikke duppes og stipples men i stedet gnides, skubbes og hives – forsigtigt naturligvis. De tætte, silkebløde fibre opsamler og blender makeuppen til perfektion og sikrer en ensartet, jævn og fejlfri finish – har du først prøvet den, er du ikke i tvivl!

Kan bruges til påføring af foundation, pudder, blush, highlighter og contour samt moisturizer med toner.


MASTER BRUSHES, KUN 99,- pr. stk.  – KLIK HER. 


 

master brush collagew


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My weekend off! I treasure every moment! <3