SY LEE: Rasende på TV2 ZULU! Premiere på 'Hævnen er sjov' TV2 ZULU!

SY LEE: Hvilken ny hårfarve skal jeg vælge til næste røde løber?! 

Hey honeybees! Jeg er lige kommet hjem! Jeg er mega i tvivl om jeg skal farve mit hår… Kylie Jenner inspireret or not til den næste røde løber event i den her uge?! I need help! Hvilken af de tre farve skal jeg vælge?! Jeg blev klippet her i eftermiddags af min ven og kendisfrisør, Marco Merie, ned ved frisørsalonen Studio35 Chao Chao. Vi var tæt på at afblege mit hår og give mig kolde farver, MEN jeg var meget i tvivl… Jeg vil gerne farve, men jeg ved ikke helt, hvilken farve det skal være. Marco synes jeg skal have det sort til den event, som jeg skal til… Men typisk mig… Jeg elsker at være paaaaang paaaang… Hmm skal jeg?! Dem der fulgte med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight kunne se mig farve med de forskellige farver… Det her kan vaskes ud, men den giver en ide om, hvilken farve jeg skal vælge… I kan se min nye YouTube fra i aften, hvor jeg viser Jer mit hår og de farver der er i… Og hvilke produkter som jeg styler med for tiden med Gold Professional Haircare… En Vlog om mine tanker omkring aftens afsnit af ‘Hævn er sjov’ på TV2 Zulu, hvor de tager røven på os… Husk at tænde for TV2 Zulu i aften kl.22.00, hvor der er premiere på det nye afsnit af Hævn er sjov!

Husk at jeg har en Beauty YouTube, hvor jeg laver makeup tutorials, Vlogs, Hauls etc. En ny Vlog her til aften:


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Rasende på TV2 ZULU! Premiere på 'Hævnen er sjov' TV2 ZULU!