SY LEE: Her er min ekskæreste... Skjult forhold i 3 år...

SY LEE: Her er den! My favorite highlighter! <3

Hey honeybees! Mange af mine veninder kommenterer altid min highlighter på mit ansigt. Jeg har den som regel på til events eller generelt min aften makeup. Den er så flot! Når du ser den in real life, så tænker du wow! Det er den effekt, den har på folk. Går du op i hvad du propper i dit ansigt, og hvad de forskellige produkter indeholder af ingredienser, så går det amerikanske makeup-mærke, Bellápierre Cosmetics, op i alle ingredienserne i deres produkter – alt er valgt med omhu for huden! Det kan jeg lide! Min highlighter er i farven Peony og den koster kun 279 kr. Trust me, når I har set på mig eller prøvet den, vil I aldrig slippe af med den her highlighter!


Bellápierre Mineral Bronzer – Peony: HER


DSC01517eeeee


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)


Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Her er min ekskæreste... Skjult forhold i 3 år...