SY LEE: Jeg har sommerfugle i maven!

SY LEE: Danish Beauty Award – Goodiebox Interview i dag! <3

Hey honeybees! I dag skal jeg fremvise min makeup-samling og skønhedsprodukter. Der er ALT for meget at fremvise, så jeg må sortere! OMG jeg ejer ALT for meget. Just call me a girl mann på det her område! Goodiebox skal i år har uddele sin egen pris, ‘GOODIEBOXPRISEN 2016’, til ‘Danish Beauty Award 2016’, kommer forbi mit hjem og filmer lidt af hvert og vi skal tale om mine beauty tips etc. Det bliver et hyggeligt interview! Jeg glæder mig til at fremvise det meste. Her ser I noget af et af mine yndlings makeupmærker – nemlig Bellápierre Cosmetics, som vi skal tale om i dag og meget meget mere. Jeg bruger alt fra det amerikanske mærke, Bellépierre Cosmetics, MAC, Estee Lauder, L’oreal etc. 


DSC06346


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.

(Kun 119 kr. + fragt og håndtering.)

Jeg laver snart en FED GIVEAWAY i samarbejde med Goodiebox inden længe, så I kan få vinde en lækker goodiebox. Kan du ikke vente, så tjek denne måneds Goodiebox ud HER.


DSC06195


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg har sommerfugle i maven!