SY LEE: Mine smykker! S.lemaire - Danish Design <3

SY LEE: Bliver svært for mig at dømme pigerne til ‘Miss Copenhagen 2016’!

Hey honeybees! Så er det i morgen, hvor jeg skal være dommer for 2. gang i ‘Miss Copenhagen 2016’! Sidst var det til ‘Miss Aarhus 2016’ (HER), og det var ret underligt og specielt for mig at få lov til at dømme andre, da jeg selv er blevet dømt og kritiseret for at være den jeg er. Jeg havde svært at dømme pigerne sidst på grund af min hårde opvækst og barndom, hvor mobning var en fast del af min dagligdag. Skønhed kommer indefra siger man, og det er således personligheden, der skal skinne igennem. Jeg har aldrig dømt et andet menneske ud fra deres udseende og altid dømt folk ud fra deres personlighed, da jeg mener, at det er det vigtigste. Det var ikke nemt for mig at udvælge den “smukkeste” sidste gang, for alle mennesker er smukke på hver sin måde. Det bliver heller ikke nemt at finde vinderen i morgen!

Jeg var så heldig selv at få lov til at deltage i den prestigefyldte, internationale skønhedskonkurrence ‘Mister Universal Ambasosador’ sidste år, hvor jeg løb med titlen som ‘Mister Universal Ambassador Europe 2015’ og desuden vandt titlen for den bedste tale. De erfaringer jeg har gjort mig i forbindelse med denne fantastiske oplevelse vil jeg bl.a. bruge til at kåre den mest værdige vinder af ‘Miss Copenhagen 2016.’

Jeg bliver en hård dommer.

Det ydre skal afspejle din indre værdi.

Jeg glæder mig til at være dommer igen og krone den yndige og smukke Miss Copenhagen og være med til at gøre en forskel og indsamle en masse penge til flygtninge, der har brug for en hjælpende hånd. Mine forældre kom selv til Danmark som flygtninge fra Vietnam-krigen, så denne sag er en, der betyder særligt meget for mig. Derfor vil jeg være med til at gøre en forskel nu og her. Det vil betyde meget for mig, at folk bakker op omkring denne skønhedskonkurrence. Skønhedskonkurrencens formål er at indsamle en masse penge til velgørenhed, hvor det hele går ubeskåret til flygtninge.


Kom til Miss Copenhagen og støt en fantastisk skønhedskonkurrence, hvor indsamlingen ubeskåret går til flygtninge i nød.

Vi har 35 smukke deltager, der dyster om titlen Miss Copenhagen 2016. Alle pengene fra selve eventet går ubeskåret til velgørenhed. Se begivenhed: HER

Mikkel_Laumann_Sy_Lee_Mr_Universe_2015_01

Foto: Mikkel Laumann. Sy Lee – Titelvinder: Mister Universal Ambassador Europe 2015 og dommer til Miss Copenhagen 2016.

Untitled

Foto: Mikkel Laumann. Sy Lee – Titelvinder: Mister Universal Ambassador Europe 2015 og dommer til Miss Copenhagen 2016.


12238380_413209588878749_7841019665395375076_o (1)

Foto: Da jeg repræsenterede Danmark i den prestigefyldte, internationale skønhedskonkurrence ‘Mister Universal Ambassador’ sidste år, hvor jeg løb med titlen som ‘Mister Universal Ambassador Europe 2015’ og desuden vandt titlen for den bedste tale.

DSC05808

Foto: Da jeg var dommer til ‘Miss Aarhus 2016’ og havde spørgsmål til deltagerne. (www.sylee.dk)

DSC05821

Foto: De andre dommer var enige med mig, at min favorit skulle vinde. Vinderen blev Karoline Hassan, også kendt som Xfactor finalist i 2013. (www.sylee.dk)

DSC05750e

Foto: Stolt dommer og tidligere repræsentant af Danmark. Jeg er stolt af at være fra Danmark! Outfit: Carnét. (www.sylee.dk)

DSC05806

Foto: Til Miss Aarhus var det en fremragende skønhedskonkurrence med masser af gode indslag bl.a. fra Marc Johnson og Ufo etc. Miss Copenhagen 2016 er arrangeret af en anden organisation, men jeg er stensikker, at det bliver ligeså godt! Det bliver i hvert fald rigtigt stort her i Købehavn. (www.sylee.dk)

DSC05819

Foto: Det var en fantastisk aften, og Karoline Hassan er en glad og stolt vinder! (www.sylee.dk)


Jeg håber at se rigtig mange af Jer til Miss Copenhagen 2016! Ha’ en skøn dag alle sammen!

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Mine smykker! S.lemaire - Danish Design <3