SY LEE: Rød løber event i dag - What to wear?

VIDEO: Gallapremiere i dag – Kung Fu Panda 3

Hey honeybees! I dag var jeg til gallapremiere på Imperial, og jeg så den nye ‘Kung Fu Panda 3’. Det var en af de hyggeligste gallapremiere længe. Jeg inviterede min dejlige veninde, Erika Stanley og hendes mand og søn med mig. Der var så mange søde mennesker og top lækker service som altid. Jeg blev også interviewet som altid, men den her gang ang. om noget meget personligt, som jeg er lidt nervøs over, når det kommer frem, men det skal jo frem på et tidspunkt. MEN det kommer jeg ind på et andet tidspunkt, når pressen har offentliggjort det, og jeg er også sikker på, at I vil vide mere omkring det. I kan lige se nogle stemningsbilleder fra gallapremieren i dag og lækkert og nyt slik fra Haribo (nederst i indlægget), som jeg har gemt til min kommende cheat day hehe… Jeg elsker nyt slik på markedet! Det skal prøves! Især slik der er surt :)

Se den nuttede panda! So cute! I am in love! Jeg vil have den med hjem! Inden filmen startede, som jeg kan varmt anbefale, var der danseforestilling på scenen. Der var børn, der optrådte med pandaen til kinesisk musik og de lavede karate! Det var en flot optræden og alle havde forskellige kinesiske uniformer på, fra karate uniform til piger udklædt som geisha. Det hele var gennemført flot til gallapremieren. Og ikke nok med det, så serverede de lækre kager, muffins, rundstykker og frugt og lækker kaffe og forskellige slags juice til ganen.

Se traileren på den nye Kung Fu Panda 3 nederst i indlægget!


image image image image

Jeg er helt vild med filmen! Der er mange sjove scener, og selv de voksne i salen grinte! Hvis man er til tegnefilm som mig, er den her film både for voksne og børn. En god og dejlig tegnefilm fra DreamWorks. Se traileren her:


GOD WEEKEND ALLE SAMMEN!

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Rød løber event i dag - What to wear?