SY LEE: 20% Rabatkode på tøj, sko og kost! 2XU, Under Armour...

SY LEE: Rød løber event i dag – What to wear?

Godmorgen honeybees! Åh jeg er i tvivl om, hvad jeg skal have på i dag til røde løber event. Jeg skal en gallapremiere på en ny film, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg blogger selvfølgelig om det hele, når jeg har været der. De sidste gallapremiere har været om weekenden, jubiii… dvs. så kan jeg tage til dem! De plejer altid at holde dem om hverdagen, så bliver jeg nødt til at takke nej pga. arbejde og jeg er så træt efter en lang dag. Jeg elsker at dress up og hygge med mine venner til disse events, og det er også en god undskyldning for at dress up lidt mere end det sædvanlige og købe noget nyt tøj hehe… I ved jo, at jeg elsker tøj, sko, tasker og en masse accessories, men på det seneste har jeg kørt meget det fine look. Det skal også passe lidt til eventet. Til ‘Miss Aarhus 2016’ havde jeg dette jakkesæt på, som I kan se på billedet. Jeg ved ikke, om jeg skal tage jakkesæt på igen, eller om jeg skal køre det casual look. Jeg har nemlig en masse trendy og outrageous outfits, som jeg har fået tilsendt, men de er til de vilde events.

Should I go for suit and tie or casual trendy? The sexy and dirrty has to wait! Hehe…


| Blue Tuxedo Suit | Shirt | Butterfly | Scarf | -> Carnét


DSC05015e


GOD WEEKEND ALLE SAMMEN!

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SY LEE: 20% Rabatkode på tøj, sko og kost! 2XU, Under Armour...