SY LEE: Jeg forlader blog-netværket!

SY LEE: Perfect contouring! My 4 beauties!

Hey honeybees, hvad er de fire simple ting, som jeg skal bruge, når jeg laver contouring på mig selv. Der er mange måder at gøre det på, men hvis man har en travl hverdag, og tingene må gerne gå hurtigt, så jo færre produkter desto bedre, MEN det skal også være flawless og flot. Mine simple 4 beauties her, som jeg varmt kan anbefale. Der er forskellige prisklasser. En god concealer kan jeg ikke gå på kompromis med, men sjovt nok rt mine contouring kits utroligt billige! Jeg har det kit som pudderform og som cremet form. Det kommer an på, hvordan min hud tilstand er lige på dagen, så vælger jeg det ene palet.

Concealer lægges altså pænest med en beautyblender eller makeup svamp. Her er et virkelig godt og billigt alternativ på en vaskeægte beautyblender til 49 kr.! Jeg har selv sammenlignet min ægte og den her “kopi” og den er altså god! Ikke ligesom de dårlige kopivarer fra Normal fx. Forresten koster mine conturingskits blot 45 kr. pr. stk.!

Mange beauty-bloggere anbefaler Real-Techniques makeupbørster, De er virkelig gode, og lige nu er de på tilbud og du kan spare 25% rabat på dem alle sammen. Se dem alle HER. Disse få beauties bruger jeg!

Untitled


1. Yves Saint laurent – YSL Touche Éclat – No 3: HER 2. Makeup Svamp – Beauty Blender – Black Drop

HER 3. Real Techniques Expert Face Brush: HER 4. Technic – Colour Fix Contour Palette:
HER


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg forlader blog-netværket!