SY LEE: Selvforkælelse! Beck Söndergaard <3

SY LEE: Køb mit hår!

Sy Lee, TV-personligheden, personlig træner og iværksætter har haft meget at se til i påsken. Udover at drive sit fitness-firma, Fitness Goal, og være fuldtidsblogger hos www.sylee.dk, har Sy Lee også valgt at gå ind i hair extension branchen og er blevet medejer.

“Nu kan piger og kvinder købe mit fineste remy hår! Smukt og langt hår til alle! I dag render næsten alle kvinder med ekstra hår i, og hair extensions er blevet en uundværlig accessory. Jeg elsker at have travlt og har gang i mange ting for tiden. Jeg har jo en videregående uddannelse og har bl.a. haft marketing og virksomhedøkonomi på universitet, og det er der ikke, så mange der ved. Det vil jeg tage i brug nu og investere og starte nogle fede projekter op, og det er jeg allerede godt i gang med. Jeg har i hvert fald meget travlt i år, for jeg har høje ambitioner. Jeg nyder fx at have frihed til mange ting i livet, og derfor arbejder jeg så meget og ikke har behov for rampelyset længere. Derudover rejser jeg også snart til asien for at arbejde som model og drive mine forretningsmøder.”


I kan købe Sy Lee’s hair extensions hos AVEZU og læse mere om det på bloggen: HER.


IMG_1833


 FØLG AVEZU PÅ FACEBOOK – KLIK HER


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Selvforkælelse! Beck Söndergaard <3