SY LEE: Jeg er forelsket i min fødeby, Århus!

SY LEE: Jeg forlader blog-netværket!

DSC05847

Foto: Jeg forlader blog-netværket! Og jeg relauncher NU min blog med nyt design og nyt tema! I love it!

Omg honeybees, nu sker der endelig noget med bloggen! Jeg forlader blog-netværket, og hvis I ser bloggen lige NU i desktop version (altså skrivebord formatet på din computer), har I nok opdaget, at min baby-blog er blevet redesignet fra top til tå! Jeg har siddet sammen med Daniel Ishøj (btw han har en fabulous blog!), som er support ansvarlig for Bloggers Delight, og vi har genoplivet min baby-blog på ny, og jeg er seriøst dybt forelsket i den!

Jeg forlader nemlig Bloggers Delights undernetværk, Blogsplash, som jeg har tilhørt i rigtig rigtig lang tid, hvilket jeg har været glad for. Blogsplash-bloggere er seje og dygtige bloggere, men jeg føler nu, at jeg er en anden type blogger, og derfor bevæger jeg mig lidt væk. Jeg er stadig en del af DK’s bedste blog-netværk, Bloggers Delight, som jeg varmt kan anbefale til Jer, der gerne vil starte på en blog og komme ud med sine tanker!

Da jeg vil tage mit blog-arbejde helt seriøst og komme lidt væk fra reality (hvilket jeg ikke fortryder! Uddybelse nederst!), tager jeg mit næste store skridt som blogger, og er nu KUN en del af Bloggers Delight og andre typer og dygtige bloggere. Jeg føler også selv, at jeg har gjort det godt gennem tiden ved at give utrolig meget af mig selv på bloggen samt vise Jer mine interesser inden for skønhed. Jeg er glad for at komme lidt væk fra reality, og det er trods alt næsten 5 år siden, at jeg har lavet reality-tv! It’s about time honey!

Jeg fortryder ikke mine reality-deltagelser, men jeg har nok taget den i en anden rækkefølge. Jeg vil helst foretrække at blive kendt herhjemme for noget andet først og derefter lave reality!

Folk har tendens til at dømme reality, og det er en skam og sørgelig, for de er dygtige og fantastiske mennesker! Nu føler jeg også selv, at jeg brudt mønstret ved at have en videregående uddannelse og har mit eget fitness-firma i dag og vundet titel og pris til en international skønhedskonkurrence – At man kan mere end at lave reality! Men nu har jeg ikke lavet reality i mange år, og det er også på tide at skifte bloggen ud :)

Hvorfor?!

MIT RÅD: Min erfaring og “kendis-faktor” herhjemme i DK har nok givet mig stof til eftertanke . Hvis jeg kunne skrue tiden tilbage og ændre noget, så havde jeg gjort det! Jeg fortryder ikke mine reality-deltagelser, men jeg har nok ikke valgt den rækkefølge! Mit råd til Jer! Jeg kan gå i dybden med det her sidste emne, men det tager vi en anden gang. HUSK! “Vær anerkendt, og ikke bare kendt for at være kendt.”

Til Jer unge derude, der drømmer om at lave TV eller være kendt. For Guds skyld, vælg den sti du vil gå med omhu. Det, du vælger at deltage i starten, som får stor eksponering, er det du vil være kendt for i lang lang lang tid. TV (reality-TV) er en nem måde at blive kendt på. At være anerkendt tager lang tid og det tager sin tid, så vær tålmodighed, mindre du er ligeglad. Nu er jeg en af de få, der ikke er kendt for at være totalt gakket. Men tænk over det. Vil du være den dumme, stive party abe, whore, usympatisk person, pause-klovn? Eller at være kendt for din talent? Tænk over det.

Medmindre du kan tjene kassen på det, så kan du være ham/hende, der siger: “Det er ikke mig, der er dum. Jeg blev rig på det.” Gå all in, hvis du mener, du kan leve af TV. Kun få, der gør det i DK! Men seriøst, vil du gerne være kendt for at være den irriterende og dumme person fra TV? Nej vel. Jeg tror, at de fleste vil være anerkendt.

Jeg har været blogger i rigtig mange år, og jeg synes, at det er på tide, at jeg afgrænser mine emner. Der kommer ikke til at være noget om reality som sådan, men bloggen skal blot handle om min livsstil, og I finder flest sager som fitness lifestyle og beauty emner. Jeg håber, at I tager godt imod min nye elskede blog! Kan I egentlig se forskellen på designet?! Se mit gamle design nederst i indlægget i forhold til den nye! Der er sket meget synes jeg selv! :)


DSC05846

 

DSC05848

DSC05851

Det var lige nogle få billeder af den nye blog. Der er så sket meget mere, som I selv kan tjekke ud. Men sådan så min blog ud før, som fremgår nederst her i indlægget! Den var også okay fin, men vi trængte sgu til noget nyt og så skifter vi kategori!

DSC05843

DSC05842

Som blogger eller som en offentlig person, forekommer der en masse hate, og den slags skal men kunne tage imod og ignorere. Jeg ved, at en masse vil have en mening omkring mig og min afstand fra reality nu, men bitch I am just telling the truth… Hvis man kan mere end at lave reality, then show it! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg er forelsket i min fødeby, Århus!