SY LEE: Får dødstrusler pga. røv-billede! Må jeg være fri!

SY LEE: Jeg er forelsket i min fødeby, Århus!

 Oh honeybees, det har været en vild weekend for mig i Århus! Og jeg fik lige en hård start her på ugen! Som de fleste af Jer ved, så har jeg blogget om (HER), at jeg skulle være dommer i ‘Miss Århus 2016’. Det var en fremragende skønhedskonkurrence, og alle pengene gik til Dansk Flygtningehjælp. Os dommer var enige om, hvem der gjorde det bedst, og vi kårede den rette vinder. Det blogger jeg alt om i morgen, for jeg har fået taget flotte pressebilleder, som jeg kan dele med Jer senere. Jeg har ikke blogget i weekenden, men alle kunne jo følge mit ophold i Århus på #Snapchat: SyLeeStarlight hver eneste dag derover. Det blev lige nogle vilde nætter derover hehe.. Jeg har hygget mig for vildt! Jeg har gemt en masse af mine snap-billeder, og her er nogle af dem, så I kan forstå, hvorfor jeg er dybt forelsket i min fødeby Århus!

Yes I was born in Aarhus! Lige kort om mig. Så er jeg født i Århus, men da jeg blev 2 år flyttede vi til Australien og der boede vi indtil jeg blev 8 år gammel. Nok derfor jeg har en speciel accent, når jeg taler dansk hehe… Det får jeg altid at vide af folk, der møder mig!

Hmm… jeg kan godt se mig selv bo i Århus! En perfekt by for mig at slå mig ned! Væk fra alt og nyde familielivet med min “kæreste”. Odense, hvor jeg er opvokset for det meste af livet, er alt for lille. København er også lille nu, synes jeg, men der er alt for meget fnidder og de samme mennesker synes jeg. De samme kendte ansigter, som jeg ser til arrangementer, og bare en masse turister, der taler engelsk haha… Måske er jeg ved at blive træt af København.

Jeg savner allerede Århus! Det var så dejligt at besøge en af mine tætteste venner, som I måske kan genkende. Simon har jeg været venner med siden i tv-programmet Fristet. Han er en af dem, som jeg snakker ofte, og vi hører fra hinanden næsten hver eneste dag, og det samme med Rune fra Fristet. Ham snakker jeg med hver dag, da han er min allerbedste ven. Jeg fik hygget med Simon hver dag, og han tog mig ud og spise lækker italiansk mad! I am in love med italian food lige nu! Jeg gik amok med carpaccio haha… Det var all you can eat! Perfekt til os træningsfreaks! Protein for our guns hehe… Og fitness-stedet som hedder Ffood! Se nederst i indlægget! Yummy!

Han tog mig til de forskellige eksklusive cocktail barer ved Åen i Århus. Jeg elsker også cafeerne i Århus! Jeg er kæmpe fan af Castenskiold. Stedet er lige mig. Fra indretningen, musikken og de søde bartendere haha… Det skal være fint og god DJ, før jeg virkelig kan lide stedet. Vi tog forbi et kig til medicin-fest, hvor Simon studerer, og folk var klædt ud haha.. Så sjove som I kan se på billederne! Derudover tog vi på de mange velkendte diskoteker i Århus! Jeg elsker bylivet i Århus, og alle dem jeg har mødt fra Århus er så søde! I love it!

  Det var så dejligt at hygge med mine venner igen fra Århus! Og jeg fik endda en masse nye bekendtskaber og forhåbentlig nye venskaber, for folk er så søde, som jeg har mødt! Jeg har mødt varme mennesker, og folk med høje ambitioner, som jeg godt kan lide! Det var til Miss Århus, hvor jeg mødte disse varme mennesker. Som I kan se, så har jeg hygget mig meget, og jeg er så glad for alle de mennesker, som jeg har hygget med i Århus! Uden Jer var turen ikke så god! Jeg nåede desværre ikke møde alle fra Århus, da jeg kun var der så kort, så næste gang, må jeg være der længere OG UDEN skal til nogen arrangement! Bare ren hygge!

Btw som I kan se, så har vi kåret Karoline som vinder! Hun er kurder og hun gjorde det så godt! Omg disse lækre green juice og sandwiches med laks og kalkun kan varmt anbefales! De er fra Ffood på Vesterbro Torv i Århus! De er så gode! Jeg elsker maden fra Ffood!

Ses senere igen på bloggen! Xx 

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Får dødstrusler pga. røv-billede! Må jeg være fri!