SY LEE: Sådan overvandt jeg min bulimi... I dag er jeg personlig træner!

SY LEE: Jeg er dommer i ‘Miss Århus 2016’!

Hey honeybees, så er det nu på lørdag, hvor Miss Århus genopstår igen, og der skal kåres en pige, der vinder titlen som ‘Miss Århus 2016’. Der blev offentliggjort tilbage i februar HER, at jeg var en af dommerne i Miss Århus 2016. Udover mig som dommer, har vi bl.a. Heidi Bergholdt, so er chefen af et af Danmarks største modelbureauer Casablanca Models. Det kan måske være dig, der kommer til showet og bliver spottet og ender som model for modelbureauet. Hvem ved! Hvis du kommer, støtter du også en god sag!


IMG_3175


image1 (19)


12193744_919104068176785_1696964864311890093_n


Da jeg vandt en titel som ‘Mister Universal Ambassador Europe 2015’ og en pris for bedste tale ved den internationale skønhedskonkurrence for mænd i november (læs HER), vil jeg bruge mine erfaringer fra den tur og dømme pigerne ud fra hele pakken og ikke blot udseendet!

Jeg er jo født i Århus! At gå fra at blive mobbet som barn pga. min væremåde og mit udseende til at være dommer i ‘Miss Århus 2016’ og få lov til at dømme andre nu er ret specielt for mig!

Det er ikke alle der ved, at jeg er jo født i Århus! Men jeg har jo delt med Jer førhen om min hårde barndom og opvækst i ghettoen, hvor det ikke har været nemt for mig at være mig selv. At gå fra at blive mobbet som barn pga. min væremåde og mit udseende til at være dommer i ‘Miss Århus 2016’ og få lov til at dømme andre nu er lidt pudsig!

Bl.a. derfor synes jeg, at det er ret specielt for mig at få lov til at udvælge en værdige repræsentant for Smilets By!

Der er allerede solgt over 300 billetter!

Jeg glæder mig utrolig meget til at være dommer og indsamle en masse penge til velgørenhed. Billetindtægterne går nemlig ubeskåret til Dansk Flygtningehjælp. Kom og støt en god sag! Kan være du bliver spottet og ender som model for Casablanca Models?! Heidi Bergholdt chefen af et af Danmarks største modelbureauer Casablanca Models er også en af dommerne.

Bl.a. USO skal optræde for os! Marc Johnson kommer også!

Her er aftenens program:

10314013_10153519111537169_4962083054603601454_n

Se Miss Århus facebook gruppen og deres begivenhed her: HER

Jeg glæder mig til at komme til Smilets By allerede i dag, hvor jeg skal prøve en masse lækre sager. Bl.a. hos Ffood og lidt lækkert wellness og en masse god mad! Og selvfølgelig være med til at kåre smukkeste pige i Århus! Husk at komme og støt en god sag og opleve en spændende og anderledes skønhedskonkurrence!

Presse: Se & Hør

Ses senere igen på bloggen! Xx 

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SY LEE: Sådan overvandt jeg min bulimi... I dag er jeg personlig træner!