SY LEE: Big Haul Hafaro! Ideer til nye YouTube videoer?

SY LEE: It is still so cold! Winter to Spring outfit <3

Hey honeybees! Der er ikke hoved og hale i mine outfits for tiden! Det er jo ikke til at finde rundt i det her vejr. Vi får solrige dage, MEN der er virkelig koldt! Man skal ikke lade sig snyde af solen. Jeg har lyst til at flashe mit forårstøj, men det er stadig alt for koldt! På med vinterjakken igen folkens! Jeg er måske for ivrig og render rundt i alt for tynde jakker og tyndt tøj. Jeg må heller passe på, for jeg kan se, at folk omkring er syge. Oh God, det har jeg slet ikke tid til at være! Jeg elsker at gå med hatte for tiden, som I nok har lagt mærke til på mit #Snapchat: SyLeeStarlight. Nu har der været ret ok sunny days, så er det på med de fedeste shades du ejer :)

Dagens outfit er linket nederst i indlægget.

page1 page2 page3


 

S.lemaire Hoosh Bracelet: HER | Marc Jacobs Shades (similar): HER | Fedora Hat with black band: HER | Fur Winter Jacket (similar for her): HER | Skinny Jeans Light Wash (similar): HER | Diesel Boots Anklyx Zip: HER


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Big Haul Hafaro! Ideer til nye YouTube videoer?