SY LEE: Hvem skal jeg være? Batman V Superman - Dawn of Justice

SY LEE: Gallapremiere på ‘Batman V Superman – Dawn of Justice’

Hey honeybees! Alle snakker om den nye Batman vs. Superman film! Jeg var så heldig at blive inviteret og være de første der så filmen til gallapremiere på ‘Batman v Superman – Dawn of Justice’ 3D i onsdag i Imax-biografen, Cinemaxxx i Fisketorvet. Jeg er totalt hooked på den film! Folk spørger mig, om den er er god, og om man burde tage ind og se den. Hell yeah! I SKAL se den! Jeg vil ikke afsløre noget fra filmen udover en fed detalje, men den er totalt spændende og den er så flot lavet! Fed handling og virkelig fede superhelte og skurker! Til gallapremieren var stedet dekoreret så fint og detaljeret, så man fik en stemning af Batmans hemmelige skjulested i Gotham, og at man var i Metropolis, hvor man Superman oprindeligt er fra. Der blev serveret burgere fra Tommy’s Burger joint, som jeg ikke nåede at smage (de blev rippet!), Malaco slikposer, Super Flyers (de lækre lakridser), Simply Chocolate barer (som jeg elsker!), Kim’s chips, drikkelse og masser af bajer! Mændene elskede det. Burger og bajer til mændene haha… Og burger og danskvand til kvinderne haha… Det blev kun danskvand til mig. Åh, min figur TAK! Slikket har jeg gemt til min kommende cheat day hehe…

Jeg tog min allerbedste ven, Rune Borup, som I nok genkender fra min deltagelse i TV-programmet ‘Fristet’. Han var kæmpe fan af Batman, mens jeg flasher med min nye og fede Under Armour Superman t-shirt på! Yes jeg er vild med Superman og han er pisse hot i filmen! Btw Ben Affleck spiller Batman og han gør det sååå godt og ser også fremragende ud! Wonderwoman er med! Damn she is hot! OKAY mere siger jeg ikke om filmen. Tusind tak til WarnerBros og Imax for en fed gallapremiere! Her er nogle stemningsbilleder fra gallapremieren:

(Se traileren af Batman V Superman – Justice of Dawn nederst i indlægget)


Superman Under Amour t-shirt: KØB HER


page

 


PRESSE: Ekstrabladet

 

Foto: Mogens Flindt – Ekstrabladet 

TRAILER:


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Hvem skal jeg være? Batman V Superman - Dawn of Justice