SY LEE: Perfect contouring! My 4 beauties!

SY LEE: #ffooddk – ffood freshly made to go!

Hey honeybees, jeg savler helt vildt meget lige nu ved at kigge på mine egne billeder hehe… Jeg elsker lækker og sund mad! I ved jo, at jeg arbejder som personlig træner og kostvejleder, så jeg går meget op i sund og lækker mad. Jeg var forbi ‘Ffood’ – freshly made to go på Vesterbro Torv 8 i Århus, og her havde de bl.a. friske og lækre sandwiches, salater og juice. Jeg er dybt forelsket i deres friske mad og drikkelse! Alt er friske råvarer og friskbagt brød og deres lækre smoothies og juice! Yummy!

Jeg bestilte en sandwich med laks og avocado og en anden med kalkun og avocado! Jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle vælge, for der var så meget at vælge imellem, men jeg valgte deres green juices. Jeg elsker juice, der virker opfriskende, så man kan få masser af energi og det gør man af dem her fra ffood! Jeg tilføjede ingefær i dem begge to.

  • Spinat, Avokado, Lime, Æble, Agurk
  • Æble, Spinat, Agurk, Persille, Selleri, Grønkål, Cayennepeber

Jeg kunne lide dem begge to, men den green juice med avokado var sååååå lækker! Kan varmt anbefale dem alle sammen! Deres sandwiches er store og man får mere for pengene her, for de er proppet med fyld! Klart bedre end de andre “sunde” sandwich barer, hvor alt virker så småt! Jeg skal klart forbi igen! Et hit hos mig! Frisk juice som bliver lavet foran dig fra kun 35 kr. og en stor lækker sandwich for kun 45 kr. God og frisk mad for ingen penge! I like!

Se deres lækre menukort: HER


  DSC05738 DSC05723 DSC05724


 Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SY LEE: Perfect contouring! My 4 beauties!