SY LEE: Cheesecake Heaven!

SY LEE: Får dødstrusler pga. røv-billede! Må jeg være fri!

Foto: #Provocation – Haters will always hate.. They can kiss my #ass. I do not have time for bullshit… (Instagram: SyLeeStarlight)  

 

Honeybees, siden jeg smed dette billede op på min Instagram (HER) lørdag formiddag, mens jeg var i Århus i forbindelse med, at jeg skulle være dommer til ‘Miss Århus 2016’, er der strømmet ind med hade-beskeder! Og ikke nok med dem, er der kommet dødtrusler! De er faktisk decideret ondt og GRUSOMT! Jeg læser dem ikke færdigt, og jeg blokerer med det samme. Sygt hvad et enkelt billede kan gøre ved folk. Jeg fik lyst til at provokere og jeg vidste hvilken reaktion der ville komme, men decideret dødtrusler er ret sygt.

Jeg er totalt vild med Irinas modige sexy ass picture (som I kan se HER), gav mig også lyst til at provokere! I love that angle girl! Jeg har taget masse af ass pictures førhen, men helt ned i den vinkel… Not really! Man kan da tage selfies på alle måder haha… Why not ikke helt dernede. Det kræver nok lige en smule anstrengelser, ellers så kan man få en anden til at tage det :)

Der er over 1000 folk, der kunne lide mit billede på Instagram, så jeg forstår ikke, hvorfor haters bruger tid og energi på det! Mine skønne følgere kan godt lide det, så smut væk fra mine sager!

I kan blive ved med at sende mig disse beskeder, men jeg læser dem ikke. Jeg kan se starten på beskeden, inden jeg åbner dem! Please do not waste your time and energy ;)

Billedet var blot et budskab til mine haters, der ikke kan unde mig succes. Den her verden kan virke forskruet, for folk fra samme branche kan ikke unde andre succes. Den tankegang forstår jeg slet ikke. Der er plads til alle og alle skal kunne have succes og have det godt! Vi skal ønske hinanden det bedste! Jeg er såååååå træt af haters og folk der ikke kan unde andre succes og det gælder inden for alle brancher!

Jeg meddelte jo, at jeg skulle være dommer og kåre ‘Miss Århus 2016’ og det faldt åbenbart ikke i folks smag. Det gik fremragende i lørdags til Miss Århus og vi dommere var enige om, hvem der skulle vinde, og jeg sagde faktisk først, hvem min vinder var, og alle var enige! Det blogger jeg alt om senere!

Som jeg skrev til mine haters på IG:

#Provocation – Haters will always hate.. They can kiss my #ass. I do not have time for bullshit…

Tonight I will crown Miss Århus 2016. I aften er jeg dommer til Miss Århus 2016 hvor jeg skal finde vinderen af Miss Århus. Sent godmorgen herfra! Det har været en vild nat i Aarhus igår og det bliver den også igen i aften. Billetindtægterne går til Dansk Flygtningehjælpe. Kom og støt. Læs om mig som dommer og se aftenens program på Se og Hør eller mit indlæg om det på min blog (HER). I’m one of the judges. Who will be crowned as Miss Aarhus 2016!

Følg Miss Århus 2016 og se mig som dommer på min Snapchat: SyLeeStarlight :)

Ses senere igen på bloggen! Xx 

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

   

1 kommentar

  • Rigtig godt opslag! Folk er bare jaloux! You’re doing great by ignoring them…
    Keep up the good work and especially the confidence!!! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Cheesecake Heaven!